Dulce123
Fanka BB :)
Dopiero 3 tydzień więc jeszcze nic nie było widać, w środku wszytsko w porządku, mam brać duphaston do 10 tyg ciąży, kwas foliowy i metformine jeszcze kontynuujemy. Za 2 tygodnie USG.No to pisz co się dowiedziałaś![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dopiero 3 tydzień więc jeszcze nic nie było widać, w środku wszytsko w porządku, mam brać duphaston do 10 tyg ciąży, kwas foliowy i metformine jeszcze kontynuujemy. Za 2 tygodnie USG.No to pisz co się dowiedziałaś![]()
Tak, dostałam do 10 tygodnia ciąży, dobrze że poszłam, przynajmniej dostałam numer telefonu do mojej lekarki no i zaleceniasuperdobrze że dziś się udało pójść na wizytę. Duphaston dostałaś?
ekstra, za 2 tygodnie pewnie będzie coś widaćDopiero 3 tydzień więc jeszcze nic nie było widać, w środku wszytsko w porządku, mam brać duphaston do 10 tyg ciąży, kwas foliowy i metformine jeszcze kontynuujemy. Za 2 tygodnie USG.
pięknieMam wyniki![]()
Dokładnie i żeby potrwała do końca wrześniaDziewczyny, mam nadzieję, że zapoczątkowałyście falę pozytywnych![]()
Aaaaaaaaaaaa!!!!!!! No przecież po kreskach było widaćMam wyniki![]()