Avy
Fanka BB :)
Chcę relację zdjęciową!Nie
Dziś jadę odebrać paczkę z paczkomatu więc podskoczę do jakiegoś Pepco chociaż kupić buciki albo co tam będzie. Chciałabym żeby to było coś lepsiejszego niż sam test ciążowy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chcę relację zdjęciową!Nie
Dziś jadę odebrać paczkę z paczkomatu więc podskoczę do jakiegoś Pepco chociaż kupić buciki albo co tam będzie. Chciałabym żeby to było coś lepsiejszego niż sam test ciążowy![]()
No właśnie kreska testowa nie była mocniejsza od kontrolnej, a teraz to już prawie nic nie widać.raczej wątpliwe żeby po samoistnym poronieniu mieć od razu po 7 dniowym krwawieniu owulacje.wiem że to tylko papierek ,ale zawsze można się nim poratować, a nóż akurat coś pokaże.mozna powiedzieć że to dopiero początek starań,sex był zawsze wtedy kiedy się miało ochotę, jakoś z kalendarza zawsze trafilalismy niby na owulacje ale nic nigdy z tego nie było.podchodzilismy z mężem co ma być to będzie,teraz po stracie mam większe parcie na starania.Termometr zwykły sie nie nadaje. Musi być z dwoma miejscami po przecinku bo nawet nieznaczne wahania temperatury mogą miec znaczny wpływ na odczytanie cyklu. Jeśli kreska testowa na testach jest ciemniejsza od kontrolnej to za 24-36 h powinna być owu. Póżniej hormon lh spada. Testy owu to tylko kawałek papieru i wszystko może się zdarzyć, nawet brak owu pomimo pozytywnego testu. A potwierdzeniem owu może być tylko monitoring. Ewentualnie możesz zrobic 7 dni po domniewanej owulacji progesteron.
Skarpet w gówna raczej nie będzieChcę relację zdjęciową!
To co Ty kupisz jak nie będzie?Skarpet w gówna raczej nie będzie![]()
albo jakoś bodziakNie
Skąd wiesz, że wTy mi kupisz bodziaka w![]()
lubię taką pogodę. W ogóle to uwielbiam jesień i zimęCiemno, zimno, pada... to jaki ma być? Najchętniej posiedziałabym na kanapie z herbatką i książką / netflixem, ale nie.... trzeba siedzieć w robocie i jeszcze zaraz do urzędu jechać. Także czapa z takim wtorkiem![]()
Bo już się poznałam na TobieSkąd wiesz, że w? Może to będzie bodziak z czekoladową muffinką?
![]()
Ja dziś będę mieć dzień przetworów, bo pogoda nie pozwoli na nic innego. Grzmoty w oddali już słychać.spoko, warto się pośmiać z takich głupotto jaki macie Wtoreczek
![]()