Karolina_123
Fanka BB :)
To u mnie szaro buro i zimnoU nas obyło się bez burzy ale wczorajszy dzień był strasznie brzydki, cały czas padała mżawka. Dzisiaj na szczęście słońce wyszło, wiec może jeszcze trochę lata przed nami![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To u mnie szaro buro i zimnoU nas obyło się bez burzy ale wczorajszy dzień był strasznie brzydki, cały czas padała mżawka. Dzisiaj na szczęście słońce wyszło, wiec może jeszcze trochę lata przed nami![]()
Dobrze, ze nie smaka naZrobiliście mi smaka na kakao chyba jak podjadę na zakupy to kupię![]()
Ja dziś nie robiłam jeszczeDobrze, ze nie smaka na![]()
Do bucików kup jakąś karteczkę i napisz w środu: Cześć Tata! Akuku! Tak, tak to ja! I co?!? Zdziwiony?!? Bo Mama takNie
Dziś jadę odebrać paczkę z paczkomatu więc podskoczę do jakiegoś Pepco chociaż kupić buciki albo co tam będzie. Chciałabym żeby to było coś lepsiejszego niż sam test ciążowy![]()
Nasze privy czekają!!!!!Chcę relację zdjęciową!
Moj dziadek zamiast „kakao”, mówił „kakał”Ja wczoraj pierwszy raz od dwóch miesięcy ubrałam przez tą pogodę długie spodnie i bluzę. Aż miałam kakałko zrobić wieczorem i wskoczyć pod kocyk, ale przypomniałam sobie ze jestem na „diecie” i musiało obyć się bez kakałka. P.s - jest w ogole takie słowo jak kakałko? Aż mnie wzdrygło jak to napisałam![]()