U
użytkownik 207953
Gość
No tak powstało moje bez tabooAle mi się wciąż marzy oddzielny wątek ciążowo-dzieciowy zrzeszający ex- starewyjadaczki kreskowe![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak powstało moje bez tabooAle mi się wciąż marzy oddzielny wątek ciążowo-dzieciowy zrzeszający ex- starewyjadaczki kreskowe![]()
Spokojnie, niebawem do Was dołączymyI szkoda, że jutro nasz ostatni dzień![]()
PysznościNa końcu świata już na całego dojrzewają pomidorymusiałam się pochwalić
![]()
Ja tam się cieszę z całą sympatią do wszystkichI szkoda, że jutro nasz ostatni dzień![]()
Jakoś teraz powinien być. Kalendarzykowo wczoraj, ale moje cykle nie są co do dnia. A w tym cyklu brałam jeszcze duphaston przez 10 dni. Dziś 5 dzień po odstawieniu.A za ile okres ma przyjść?
No ja też, ale trochę przykro, że tylko miesiąc spędziłam w takim doborowym towarzystwieJa tam się cieszę z całą sympatią do wszystkich![]()
A Ty jesteś majowa czy kwierniowa ?No ja też, ale trochę przykro, że tylko miesiąc spędziłam w takim doborowym towarzystwie![]()
nie bluźnij już więcejNo ja też, ale trochę przykro, że tylko miesiąc spędziłam w takim doborowym towarzystwie![]()
Kwietniowa, marzył mi się maj/czerwiec, ale za szybko zaczęliśmyA Ty jesteś majowa czy kwierniowa ?