Bolilol
Fanka BB :)
my kiedyś znalazlysmy chyba za 23k jużTaniej wyjdzie jak zamiast kupować usg zaprzyjaźnisz się z kimś z gabinetu gdzie jest usgSprawdzałam i taki aparat kosztuje ok 40 000 tysięcy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
my kiedyś znalazlysmy chyba za 23k jużTaniej wyjdzie jak zamiast kupować usg zaprzyjaźnisz się z kimś z gabinetu gdzie jest usgSprawdzałam i taki aparat kosztuje ok 40 000 tysięcy.
To ja bym zeżarła czekoladę Lindt z orzechami dużą! Oczywiście całą na razoooo zeżarłabym. I big maca. I wiesmaca. I royala. I popiła colą, ale wiadomo, zero, żeby nie miała za dużo kcal
z frytkamiTo ja bym zeżarła czekoladę Lindt z orzechami dużą! Oczywiście całą na raz![]()
Może bardziej z lodami (żeby nie było niedomówień do mam na myśli Grycany tiramisu a nie lody spermowe)z frytkami![]()
Narobiłaś mi smaka na burgeraoooo zeżarłabym. I big maca. I wiesmaca. I royala. I popiła colą, ale wiadomo, zero, żeby nie miała za dużo kcal
O, lody tez mogą być do tego, w końcu środa dzień lodaMoże bardziej z lodami (żeby nie było niedomówień do mam na myśli Grycany tiramisu a nie lody spermowe)![]()
czemu mam tak daleko do Maka ....Poszłam na pocieszenie do Maka...
Was pozdrawiają!
![]()
sobie też, jeżeli Cię to pocieszyNarobiłaś mi smaka na burgera![]()
Trzeba znowu znaleźć powód do zorganizowania akcji frytysobie też, jeżeli Cię to pocieszy![]()