Carmen2412
Fanka BB :)
U mnie kawa to życieTo ja gazowane lubię ale staram się nie mieć w domu, bo jak będzie otwarta butelka to wypijeale za to nie pije ani herbaty ani kawy. Z ciepłych to tylko grzane wino i kakałko <3
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie kawa to życieTo ja gazowane lubię ale staram się nie mieć w domu, bo jak będzie otwarta butelka to wypijeale za to nie pije ani herbaty ani kawy. Z ciepłych to tylko grzane wino i kakałko <3
Raczej ok. Trochę mnie nosi emocjonalnie, dużo sikam i mam różne kłucio-sensacje w podbrzuszu. Trudniej też robi mi się zastrzyki. Chyba brzuch już zmasakrowany i częściej trafiam na newralgiczne miejsca. Dzięki, że pytaszJak się czujesz?![]()
Dziewczyny, mam przyrost
Tym samym afirmuje, że będzie dobrze. Choć bardzo się boję.
Nie żegnam się z Wami. Jestem dla Was na priv, macie mojego messengera, instagram. Pamiętajcie, że zawsze możecie do mnie napisać! Nigdy Wam nie powiem żeby odpuścić, nigdyW tej walce o bombelka nie zapominacie o samych sobie, o Waszych partnerach. Jesteście w tym razem. Poznałam tutaj mnóstwo wartościowych kobiet z którymi mam nadzieję utrzymać dalej kontakt i kiedyś się spotkać na wspólnej kawie patrząc jak nasze bombelki się bawią, pogadać o starych czasach staraczkowych.
Będę Was podglądać z ukrycia, kibicować i trzymać kciuki
Nie byłabym sobą
![]()
Ja wczoraj miałam na pinku taką, tylko jaśniejszą i nie dało się zdjęcia zrobić. Uznałam ją za testową.
Powiem szczerze że mi w zeszłym m-cu też tak pokazało.tylko wyrazniejsza,myślałam że to testowa ale rozebrałam go do zera,łącznie z tym papierkiem i nic tam nie było.Powtórzyłam innymi testami,różne czułości i różne firmy.wiec nie chce dać nadzieji ale wydaje mi się, że testowej nie ma,bo po kilku dniach mi nawet cien nie wyszedl...