A
asia1808
Gość
dziękiMieszankę ojca Sroki na niepłodność do owu, a teraz zacznę przewrotnik + pokrzywa + krwawnik.
Sama postanowiłam je pić, a lekarz był zaskoczony pięknym pęcherzykiem i endo już w 8dc![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziękiMieszankę ojca Sroki na niepłodność do owu, a teraz zacznę przewrotnik + pokrzywa + krwawnik.
Sama postanowiłam je pić, a lekarz był zaskoczony pięknym pęcherzykiem i endo już w 8dc![]()
Jedzcie z tego wszyscy i rozmnażajcie się
ale znalazłam pierniczki w szafie i nie mogłam się oprzećDziewczyny ale się dzisiaj źle czuję, duży ból,...okres mam mieć w przyszłym tygodniu ale czuję że będzie jutro albo w sb. I tak mi się dziś chciało słodyczy więc sobie pojadlam. A teraz umieram bo jednak to była za duża dawka cukru dla mnie ...
A przestań! Kto by to liczyłChociaż zastanawiam się czemu nie skończyłam na 2
mój brzuch nie jest zadowolony no ale człowiek stary a głupiA przestań! Kto by to liczył![]()
a prześlesz link to pilatesu?Słuchajcie skoro przysiadów challange tak dobrze zadziałały u Brownie to może jest tutaj ktoś kto chciałoby kontynuować bądź zacząć sportową przygodę? W kupię raźniej
Nie ukrywam, że kusi mnie wyzwanie 28 dni pilatesu, raz podlinkowane przez @Bolilol
Może jakieś wyzwania jak 10k kroków dziennie codziennie? Ktoś, coś, na coś się pisze?