Bolilol
Fanka BB :)
należy poprawić wieczorem i jutro ranoJuż dzisiaj byłam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
należy poprawić wieczorem i jutro ranoJuż dzisiaj byłam![]()
bez sensu. Niech się zwolni z roboty, powie, że żona w łóżku leży i musi jechać jej pomóc.Czekać na chlopa proszę Pani![]()
na ten moment to można powiedzieć tylko, że owulacji tu jeszcze nie widać. O której robiłaś wczoraj i dzisiaj owulaki?A to mój wykresjest jakaś nadzieja?
![]()
Już mu zapowiedziałamnależy poprawić wieczorem i jutro rano![]()
No wiesz mój mąż pełni bardzo ważną funkcję w tym kraju. Nie może się tak po prostu zwolnićbez sensu. Niech się zwolni z roboty, powie, że żona w łóżku leży i musi jechać jej pomóc.
O tak:na ten moment to można powiedzieć tylko, że owulacji tu jeszcze nie widać. O której robiłaś wczoraj i dzisiaj owulaki?
Jedyną bardzo ważną funkcję w tym kraju pełnią dostawcy jedzenia. Wszystkich innych da się zastąpic.No wiesz mój mąż pełni bardzo ważną funkcję w tym kraju. Nie może się tak po prostu zwolnić![]()
Co Ty tam wiesz o jedzeniu.Jedyną bardzo ważną funkcję w tym kraju pełnią dostawcy jedzenia. Wszystkich innych da się zastąpic.
Że pomidorowa to tylko z makaronem, gołabki tylko z ziemniakami, sernik tylko z rodzynkami, majonez to tylko winiary, gumisie najlepsze różowe, a merci marcepanowe toCo Ty tam wiesz o jedzeniu.
Ale kontrowersja zalecało!Że pomidorowa to tylko z makaronem, gołabki tylko z ziemniakami, sernik tylko z rodzynkami, majonez to tylko winiary, gumisie najlepsze różowe, a merci marcepanowe to
![]()