Urania
Aktywna w BB
I juz myslalam ze sie zacznie kto jaka dzis zrobil...bo Brownie1992 beczy o szczegółyPrzrz to Wasze ostatnie gadanie o kupach przeczytalam "rodziną sraczkową"
A niech was dyndel świśnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
I juz myslalam ze sie zacznie kto jaka dzis zrobil...bo Brownie1992 beczy o szczegółyPrzrz to Wasze ostatnie gadanie o kupach przeczytalam "rodziną sraczkową"
A niech was dyndel świśnie
15 dni ale niby na ulotce jest ze max do 10 dni jeszcze może dawać fałszywy wynikAaa, teraz rozumiem.
A ile jestes dni po zastrzyku?
Mam nadzieje ze to ci juz jednak dzidziuś wysyla sygnaly dymne "halo, jestem" a nie zastrzyk![]()
To po cichu sie ciesz :*15 dni ale niby na ulotce jest ze max do 10 dni jeszcze może dawać fałszywy wynik
Nie o samą bliznę chodzi, bo blizna jest tylko powierzchowna, a to co dzieje się w środku to inna sprawa. To było tylko przejście dla narzędzi, którymi "wędrowali" sobie po brzuchu. Mówiłaś, że wycięli dużo ognisk, więc może w tamtej okolicy też coś było. Albo kupa nie wyrobiła na zakręcie.To nie był ból tej blizny tylko po prostu taki atak skurczu i bólu w jednym. Po dosłownie paru minutach przeszlo i już jest okej także nie muszę nic brać
Po prostu się przestraszyłam. A blizna głównie jedna mnie ciągnie, ale bolały podczas planka więc zrezygnowałam z niego i nie robię żadnych ćwiczeń na brzuch.
Zrobię jeszcze test na weekendzie i w poniedziałek pójdę na betę...To po cichu sie ciesz :*
Mnie tez bolałyPiersi mnie tak bolą jak przed okresem... dziwi mnie to że coś mogło się udać![]()
superO jeżuniu, Dziewczyny! Napisałam lekarzowi, ze termin w poradni jest dostępny dopiero 10 listopada i nie chcemy czekać tak długo wiec poprosiłam aby potwierdził czy mogę zrobić pakietu z testdna, a doktor na to, żebyśmy przyjechali do niego dzisbo akurat jest tam do 13:00 i jakoś nas wciśnie
już czekam na męża aż mnie podejmie z roboty
![]()
No wiem, brakuje frytek z macaprawie nic jadalnego.
![]()
i się udało zajść?Mnie tez bolały![]()