Lwica1410
Fanka BB :)
LećTest powtórzony i jakby mocniejsza ta krechapójdę dziś na betę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
LećTest powtórzony i jakby mocniejsza ta krechapójdę dziś na betę
Piękna kreseczkaTest powtórzony i jakby mocniejsza ta krechapójdę dziś na betę
Średnio…
Kochane moje, baaaaardzo Wam dziękuję za to frytkowe wsparcie
. Przy poprzednim transferze byłam bardzo podekscytowana, a tym razem mam wrażenie, że jadę do tego Poznania na darmo. No nic nie poradzę. Jakoś się to wszystko kupy nie trzyma. Jakieś totalne zobojętnienie mnie też dopadło.
To jest prawilna kreska! Leć na betę i dawaj nam szybko znaćTest powtórzony i jakby mocniejsza ta krechapójdę dziś na betę
Trzymam kciuki za tłustą betę!Test powtórzony i jakby mocniejsza ta krechapójdę dziś na betę
Cała sobą trzymam kciuki!Średnio…
. Przy poprzednim transferze byłam bardzo podekscytowana, a tym razem mam wrażenie, że jadę do tego Poznania na darmo. No nic nie poradzę. Jakoś się to wszystko kupy nie trzyma. Jakieś totalne zobojętnienie mnie też dopadło.
A tak w ogóle, to czy któraś poleci jakieś dobre żarełko w Poznaniu? Najlepiej w okolicach JeżycMogą być węgle
W młodości się zaczytywałam Musierowicz, a teraz mam transfer w tych sentymentalnych okolicznościach przyrody
Życie! Ech.
@Myszko trzymam kciukiŚrednio…
A tak w ogóle, to czy któraś poleci jakieś dobre żarełko w Poznaniu? Najlepiej w okolicach JeżycMogą być węgle
W młodości się zaczytywałam Musierowicz, a teraz mam transfer w tych sentymentalnych okolicznościach przyrody
Życie! Ech.