Magdalena09
Fanka BB :)
Przecież to dopiero 9dpo, nie ma poddawania się. Kto mi miejsce zagrzeje?U mnie 9 dpo i też biel także
Welcome wrześniowe kreski

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Przecież to dopiero 9dpo, nie ma poddawania się. Kto mi miejsce zagrzeje?U mnie 9 dpo i też biel także
Welcome wrześniowe kreski

Jeszcze nie dziękuję@Brownie1992 piękna radość <3 Bardzo się cieszę. Trzymam mocno kciuki <3
Twoja historia jest dla mnie motywacją, by się nie poddawać tylko szukać, szukać, szukać <3

Już zagrzane, czytaj dalejPrzecież to dopiero 9dpo, nie ma poddawania się. Kto mi miejsce zagrzeje?

widzę na wszystkichLaski widzicie cienie ?
Pink 2x plus jakiś ostatni Horien.
Patrze do mojej szuflady i kurva nie mam nic innego. Same pinki.
Ale u mnie NIGDY nie było cienia ...
 leć na bete
 leć na bete 
Cienie?!??! Ja kreski widzęLaski widzicie cienie ?
Pink 2x plus jakiś ostatni Horien.
Patrze do mojej szuflady i kurva nie mam nic innego. Same pinki.
Ale u mnie NIGDY nie było cienia ...

A bo to moja wina, że się mi auto zjebałoco ja poradzę, że się tak ociagasz z pojechaniem na betę i proga, już byś wróciła!

Twoje auto? To Twoja wina, no heloł. Bądźmy poważni.A bo to moja wina, że się mi auto zjebało

Sicka bierz!!!!Ja też bym juz chciała wiedzieć.
Siedzę przed kompem i się trzęsę albo wyję.
Ale mam jakieś calle i nie zdążę wrócić więc musimy wytrzymać do jutra
Właśnie doczytałamJuż zagrzane, czytaj dalej
 wybaczcie
 wybaczcie  dopiero nadrobiłam was
 dopiero nadrobiłam wasno a czyja niby? Nasza?A bo to moja wina, że się mi auto zjebało
 nie masz hulajnogi elektrycznej gdzieś pod domem?
 nie masz hulajnogi elektrycznej gdzieś pod domem?