Bolilol
Fanka BB :)
prawda, już waflokruchy są okrutne. Ostatnio usłyszałam "ciocia nunu" i serduszko mi pękło, bo przecież ja jestem taka cacy ciociaNie trzeba długich lat żeby usłyszeć, że się jest nie fajnym![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
prawda, już waflokruchy są okrutne. Ostatnio usłyszałam "ciocia nunu" i serduszko mi pękło, bo przecież ja jestem taka cacy ciociaNie trzeba długich lat żeby usłyszeć, że się jest nie fajnym![]()
How sweet w końcu będziemy prawdziwa rodzinanie, wydam ją za mąż za Twojego syna![]()
Serce nie sługa a Oldżi to ponoć ciachonie, wydam ją za mąż za Twojego syna![]()
Ja też ostatnio przeżyłam szok, bo ja to ta ulubiona ciocia i ostatnio jedna siostrzenica męża mnie odrzuciła. Niby po 2 dniach byłam super, ale jak dotąd nie miałam takiego przypadku.prawda, już waflokruchy są okrutne. Ostatnio usłyszałam "ciocia nunu" i serduszko mi pękło, bo przecież ja jestem taka cacy ciocia![]()
może liczył że nagrają śpiącego księcia i zagra główną rolęmam nadzieję, że byłaś bez dziecka i nie przyniosłas mu takiego wstydu jak mi mój ojciec, gdy jako 5latka byłam z nim na śpiącej królewnie, a on zaczął chrapać, a dwa rzędy za nami siedziała Magda K. (nazwisko pamiętam do dziś) z mojej grupy w przedszkolu i następnego dnia całe przedszkole wiedziało, że tata Bolilola chrapał wczoraj w kinie na śpiącej królewnie.
BiedactwoPrzez to całe zamieszanie z pinkami nie miałam czasu usiąść na![]()
Nawet nie wiesz jak uczucieBiedactwo