Lilayne
Fanka BB :)
Gratuluję wszystkim dziewczyny 

Ja dla odmiany mam taki dziki cykl, że mam już dość. Wgl to jak miałam @ kupiłam jakieś dziwne podpaski bo zapomniałam zabrać i na szybko kupiłam co było i nie wiedziałam że po można się odparzyć podpaska (szczególnie że miałam ją max 2h) i do teraz się bujam z efektami.... A pozatym czuje się jakbym miała dostać okres, a w piątek ma być niby owu i dziwne dziwne... Ale na poprawę humoru zrobię sobie pyszna kolację

Ja dla odmiany mam taki dziki cykl, że mam już dość. Wgl to jak miałam @ kupiłam jakieś dziwne podpaski bo zapomniałam zabrać i na szybko kupiłam co było i nie wiedziałam że po można się odparzyć podpaska (szczególnie że miałam ją max 2h) i do teraz się bujam z efektami.... A pozatym czuje się jakbym miała dostać okres, a w piątek ma być niby owu i dziwne dziwne... Ale na poprawę humoru zrobię sobie pyszna kolację

Od rana mam śluz podbarwiony krwią (choć plamienie owulacyjne nie występuje u mnie często) i od około południa czuje pieczenie w okolicach jajnika (no chyba, że to jednak objawy spowodowane zbyt duża ilością seksu, to wtedy dupa
 Od rana mam śluz podbarwiony krwią (choć plamienie owulacyjne nie występuje u mnie często) i od około południa czuje pieczenie w okolicach jajnika (no chyba, że to jednak objawy spowodowane zbyt duża ilością seksu, to wtedy dupa  ). Tak czy inaczej - kolejny monitoring mam zaplanowany na czwartek, zastanawiam się czy nie pojechać jutro do innego lekarza, żeby się upewnić i wiedzieć, czy nie muszę wrócić do uprawiania turystyki prokreacyjnej i wynikającej z niej konieczności podróży za Starym nad morze, gdzie dzisiaj wyjechał
). Tak czy inaczej - kolejny monitoring mam zaplanowany na czwartek, zastanawiam się czy nie pojechać jutro do innego lekarza, żeby się upewnić i wiedzieć, czy nie muszę wrócić do uprawiania turystyki prokreacyjnej i wynikającej z niej konieczności podróży za Starym nad morze, gdzie dzisiaj wyjechał  

Teraz to mogę jedynie do psa się przytulić, a to i tak suka jest, wysterylizowana w dodatku
 Teraz to mogę jedynie do psa się przytulić, a to i tak suka jest, wysterylizowana w dodatku