wrobelmm
Fanka BB :)
Indoktrynacja matki rodzicielki i mąż z cukrzycąAle.... ale.... ale jak to??
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Indoktrynacja matki rodzicielki i mąż z cukrzycąAle.... ale.... ale jak to??
![]()
Wodą… Jak zwierze!![]()
Powiedz, że nie utrzymujesz z nimi kontaktu przez to, że zniszczyli Ci życie?Indoktrynacja matki rodzicielki i mąż z cukrzycąNawet wódkę, jak już pije, to z woda i cytryną
![]()
No niestety, napiłabym się kolki no ale.. koniec miesiąca mnie przycisnąłaa to całkowicie jesteś rozgrzeszona, Grażyna Cebula to moje drugie imię![]()
Musisz przez przeglądarkę wchodzic. Nad okienkiem tekstowym masz mniej więcej na środku trzy kropki i tam jak klikniesz, to otwiera Ci się pasek z narzędziami, w tym ikonka wyszukiwarki gifówJak to robicie że gify tak się fajnie wklejają? Mi cały czas wyskakuje błąd.
Ze Starym tylko w dni płodnePowiedz, że nie utrzymujesz z nimi kontaktu przez to, że zniszczyli Ci życie?![]()
Musisz przez przeglądarkę wchodzic. Nad okienkiem tekstowym masz mniej więcej na środku trzy kropki i tam jak klikniesz, to otwiera Ci się pasek z narzędziami, w tym ikonka wyszukiwarki gifów
ja Cię rozumiem bo colę spożywam tylko i wyłącznie w drinkach lub na drugi dzień po nadmiernym spożyciu drinków… cd. ani innych gazowanych napojów poza wodą, prosecco i winem musującym![]()