Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kwiatuszku bardzo mi przykro!!!! Ale proszę nigdy nie trać nadziei! Nie można się poddawać :*
Magduś gratuluję i cieszę się z Tobą!
A ja... SZALEJE Z RADOŚCI! Słyszałam dziś bijące serduszko naszego Skarba! Ciąża rozwija się prawidłowo, wszystko jest Choć płód starczy niż w suwaczku 6 tydz 1 dz Cały czas łzy mi lecą jak o tym myślę! W wigilię moja mama (Ewa zresztą ) wychodzi ze szpitala, myślę, że dla niej będzie to najlepszy prezent pod słońcem
Starająca na pewno usłyszysz! Ja się dziś nie nastawiałam na to, chciałam tylko zobaczyć zarodek.. a tu cudowny pan doktor wszystko mi pokazał i puścił i powiedział - "jak są łzy to znak, że będzie pani troskliwą mamą".... i znowu łzy mi lecą
Kochana oby oby bo w 7 tyg to poronilam 2 razy te lzy sa wspaniale moglabym takimi lzami caly czas zalewac sie ktory masz tydz i pewnie pierwszy skarb jak u mnie