reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Probuje tu do was napisac tyle czasu i caly czas mi kasuje posty.

Dziekujemy Wam bardzo kochane za gratulacje i zyczenia. Na pewno pomagaja bo maluszki juz dzis od 6 rano sa odlaczone od wszystkiego. Oddychaja same i sa przepiekne :-D

Wlasnie od nich wrocilam, poglaskalam po raczkach i nozkach ( nawet udalo mi sie nie rozkleic). One takie dzielne to i matka musi byc :-D

Moze uda mi sie zaraz dodac jakies fotki.

Dziekujemy jeszcze raz. Buziaki.

moj m jest w pl juz od poniedzialku, ja z chlopcami dzis (ich ojciec siedvi w afryce aktualnie).
jutro
zien pracy nad knajpa i badania jozia od rana, piatek-niedviela luz :-) i ma byc cieploooo :-)

aczkolwiek dzis sie zle czuje. jestem jakas nerwowa w srodku, sama nie wiem czemu. :(
normalnie nie mam ochoty wyjsc
z domu.

Lidia wlasnie sie przespalismy z emiskiem godzinke.. a m mi jutro nie pomoze bo bedzie ok 11 a na 14 do pracy.

Lunera tak wlasnie robie. Jak emis nie bedzie wymiotowal i bedzie chcial to mleko mu da. Bo od wczoraj nie wymiotuje a kupka byla raz i malutko. A jadł juz chlebek i parowke.. na obiad zeberka mam i ugotuje im ryz najwyzej z samym sosem zjedza.

Nue msm probiotykow kurcze i pija sama wode..

Anney milrgo lotu i obyd troche eypoczeka w pl :)

Ola super ze dziewczynki jyz same oddychają :) mozesz byc dumna!

Co do porodu to moj m byl przy kazdym i teraz tez bedzie essli nie bedzie w pracy bo on jezdzido glasgow wiec nie wroci w chwile.. no zobaczymy.

Moj brat nie cierpi krwi anie cierpinia itd.. nie chcial isc do porodu.. ale mu tlumaczyla i bratowa i ja i moja mama itd ze przeciez moze wyjsc ja sam koniec a byc i glaskac po glowie wczesniej. Zgodzil sie i nie zaluje.. wyszedl na czas parcia. Ale mowi ze maly mial dluga glowe jak sie urodzil haha ;)
Ale fakt jak mimo tlumaczenia dalej nie chce to nie ma co zmuszac..

Dziekuje. Ciezko im zrobic ladne zdjecia w tych inkubatorach :-)

Love czuje sie niezle poza rana, ktora boli i ciagnie. Mam chyba niski prog bolu bo cesarka to koszmar w porownaniu do naturalnego porodu.

Ogolnie to caly dzien sie super czulam a wieczorem ni z tego ni z owego odeszly mi wody. Pozniej skurcze co 3 minuty. Pozniej co minute i rozwarcie wiec zeby nogi mlodej nie wypadly to szybko cesarka. Ciesze sie, ze troche sie zdazyly przygotowac do wyjscia dzieki tym skurczom.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry