reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Co do porodu z chlopem moj sam chce byc przy porodzie ale ja obawiam sie ze jak zobaczy co nieco to juz w zyciu mnie nie tknie bo on taki nadwrazliwy jest....z drugiej strony nie chce byc zupelnie sama bo nikt inny do mnie nie przyjedZie

a może boi się swojej reakcji zbyt wrażliwej, boi się,że nie stanie na wysokości zadanie, którym pewnie dla niego jest być podporą i drogowskazem dla ciebie- krzyczącej i cierpiącej. Pewnie coś jest w obawie zaburzenia ich męskości.... dziwni są :P.
Mój chce być, od samego początku chciał, nie musiałam go namawiać, oświadczyłam mu że jeśli nie chce to nie musi, ja go zmuszać nie będę. Wciąż twierdzi,że chce - jak zdąży :D

Dziewczyny wiem,że to nie ten watek ale zaryzykuje :P... mega przytyły mi uda! No masakra jakaś! Nagle sie takie "świńskie zrobiły" grrrrr, znacie jakies skuteczne ale bezpieczne ćwiczenia abym sobie mogła jeszcze w trakcie ciązy poćwiczyć?

Amawell, a tobie ile zostalo? Bo widze jakis silny instynkt wicia gniazda :-)

Hmm, uda... Ja swoich nie lubie od zeszlej wiosny, jakos slabiej sie prezentuja. Z tego co pamietam cwiczenia w pozycji 'pieska' byly na uda i podladki, do boku i do tylu. Ale pewnie dziewczyny z watku aktywna mama lepiej hi doradza.

Też mam piłkę, Love znasz jakieś potrzebne ćwiczenia na niej?

Dziewczyny załozyłam nowy temat dot. dokumentów naszego maleństwa i świadczeń pieniężnych wynikających z urodzenia dziecka. Myślę,że w sierpniu każdej bedzie łatwiej znaleść i wykorzystać zawarte tam informację. Doświadczone mamy - proszę o podzielenie się wiedzą :)

reklama
Dobry pomysl. Ja juz nic nie pamietam :-)
Szpital cos daje, potem trzeba akt urodzenia zalatwic a dopiero potem becikowe. Ale przyda sie do wymiany o macierzynskim, wnioskach, powrotach do roboty etc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry