Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Amawell a mi przez moje zepsute plecy moja mama zasugerowała wynajęcie do tego Ukrainki... Chyba jednak mąż się tym zajmie jak mi się nie poprawi [emoji12]
Co do porodu z chlopem moj sam chce byc przy porodzie ale ja obawiam sie ze jak zobaczy co nieco to juz w zyciu mnie nie tknie bo on taki nadwrazliwy jest....z drugiej strony nie chce byc zupelnie sama bo nikt inny do mnie nie przyjedZie
a może boi się swojej reakcji zbyt wrażliwej, boi się,że nie stanie na wysokości zadanie, którym pewnie dla niego jest być podporą i drogowskazem dla ciebie- krzyczącej i cierpiącej. Pewnie coś jest w obawie zaburzenia ich męskości.... dziwni są .
Mój chce być, od samego początku chciał, nie musiałam go namawiać, oświadczyłam mu że jeśli nie chce to nie musi, ja go zmuszać nie będę. Wciąż twierdzi,że chce - jak zdąży
Dziewczyny wiem,że to nie ten watek ale zaryzykuje ... mega przytyły mi uda! No masakra jakaś! Nagle sie takie "świńskie zrobiły" grrrrr, znacie jakies skuteczne ale bezpieczne ćwiczenia abym sobie mogła jeszcze w trakcie ciązy poćwiczyć?
Amawell, a tobie ile zostalo? Bo widze jakis silny instynkt wicia gniazda :-)
Hmm, uda... Ja swoich nie lubie od zeszlej wiosny, jakos slabiej sie prezentuja. Z tego co pamietam cwiczenia w pozycji 'pieska' byly na uda i podladki, do boku i do tylu. Ale pewnie dziewczyny z watku aktywna mama lepiej hi doradza.
Też mam piłkę, Love znasz jakieś potrzebne ćwiczenia na niej?
Dziewczyny załozyłam nowy temat dot. dokumentów naszego maleństwa i świadczeń pieniężnych wynikających z urodzenia dziecka. Myślę,że w sierpniu każdej bedzie łatwiej znaleść i wykorzystać zawarte tam informację. Doświadczone mamy - proszę o podzielenie się wiedzą
Dobry pomysl. Ja juz nic nie pamietam :-)
Szpital cos daje, potem trzeba akt urodzenia zalatwic a dopiero potem becikowe. Ale przyda sie do wymiany o macierzynskim, wnioskach, powrotach do roboty etc