Anma, właśnie mała ta różnica. Nie wiem, jak to ogarnę, boję się. Synek będzie hmm. Biegający, ciekawy świata, już w 1 miejscu nie usiedzi minutę. A taki maluszek potrzebuje uwagi również non stop, ale co tu zrobić? Pozostaje cieszyć się i modlić, że dam radę
Dziś apogeum z mdłościami, znów ulgę sprawiła mi jajecznica. Jak tak dalej pójdzie, to cholesterolu się nabawię
Pupui a jakie ćwiczenia uaktywniasz? Ja z tych mało ćwiczących jestem w sumie J
Glukozy nie zniosłam źle, choć wiem, że niektórym dziewczynom ona nie podchodzi, ale ja dałam parę kropli cytryny i była znośna. Do tego popijałam wodą…
Dziś zamówiłam jako kucharkę moją mamę J ma po południu przyjechać i rosół mi ugotować, może mielone. Sama nie wiem, na nic nie mam ochoty, a M gotować nie umie, więc zdana jestem na innych, bo ja nie ustoję przy garach. Kurcze, w poprzedniej ciąży nie wiedziałam, co to mdłości…
Akuku podobno kolejna ciąża szybciej się rozwiązuje, ale nie martw się na pewno nie za wcześnie, po prostu mówią, że do terminu można nie dotrwać, ale reguły brak. Wszystkie porody sn miałaś? Faktycznie, widać po wadze, że czym wcześniej, tym dzidzia mniejsza. Ale najważniejsze, że zdrowe maluchy!
Anney dobrze, że z tymi szyjkami udało się do końca ciąże podtrzymywać! Super
Frania witaj, może nie będzie Cię tak długo trzymać! Jak to jest, jedne nie miewają takich dolegliwości, a inne po łyku wody wszystko zwracają…
Ja też po domu same leginsy noszę, najwygodniejsze dla mnie, no i bluzki oczywiście
Dziewczyny, na zaparcia polecam otręby pszenne, mi one nieraz ratowały życie – 2-3 łyżki dodaję do jogurtu, musli, mleka czy na kanapkę sypię pod wędlinę, no i zajadałam suszone śliwki.