reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

J w ciazy przytylam 24 kg ale karmienie piersia dziala cuda i 3 miesiace po porodzie wrocilam do rozm. 34
W kwesti zaparc ti faktycznie duzo tez blonnika, zreszta wszelkie platki, otreby sa zdrowe i w ciazy jak najbardziej ok

Dziewczynki bierzecie witaminy???? Ja teraz tylko kwas foliowy, no i narazie staram sie zdrowo odzywiac, nie wiem jak kwestia dha i wit d????? Na wizycie musze zaotsc gina, poki co jem siemie lniane, dodaje do sniadania olej kokosowy

Ostatnia edycja:
reklama
Aaga84 u mnie tez bedzie mala roznica 17 miesiecy :)
Do tego mam 2 starszakow :) damy rade..
Pomiedzy Alexem i Vikim tez 17 m roznicy... ciezko bylo.. pierwsze pol roku masakra :) ale uwazam ze warto dla przyjazni braci sie tak umeczyc :)
Tak wszystkie sn ;)

Ja biore kwas foliowy i prenatal classic, to ma zestaw witamin.
Starajaca, my juz z mezem dawno mamy wybrane, co by w ciazy sie nie klocic :-)
Jakies takie leki mnie dopadly :zawstydzona/y: W ogole to dzis klucia w pochwie osiagnely punkt kulminacyjny, chyba sie poloze i tyle z dnia bedzie. I poza tym im blizej 12 tyg tym bardziej sie boje, ze znow bedzie cos nie tak...

Ja zakupie chyba sobie omegamed optima, w skladzie kwas foliowy, wit d, jod i zelazo. Co do imienia jakies tam typy mam ale poczekam jak poznam plec:-)

Starająca - ja myślę ciągle o imionach... i ciągle do listy dopisuje nowe ;-)

Magdus - spokojnie, nie denerwuj się... myśl pozytywnie i uszy do góry! Połóż się i odpocznij... może zarzuć sobie jakąś komedię albo poczytaj... Wszystko będzie dobrze!

Akuku - Ty to jesteś twarda Babka! ;-)

reklama
Do góry