reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Ja też chcę spać!!! Niestety nie mam tak dobrze. My układamy puzzle z Joschką. Może za jakieś pół godziny uda mi się go zmusić do spania. Mój przyszły niedoszły pojechał ze swoją rodziną na spacer a ja w domu na oku wiszę.
Dobra zmykam bo przecież nie da spokoju :)

werci, dobrze,ze nic ci sie nei stalo.

miewacie w nocy mdlosci?
ja dzis mialam i mysllam,ze zwariuje. ani spac, ani lezzec, ani jesc... fuj.

mi tez sie chce straszliwie spac, ale rysunkow mam tone, wiec nici z tego.
pupui,piekne jest imei twego malucha, co je czytam to sie zachwycam.

p.s. ah! okazalo sie dzis,ze przyjaciolka w ciazy! w poniedzzialek beta (uk) bo miala skape krwawienie grudniu. ale bylyby jaja, gdyby sie okazalo,ze sierpniowka bedzie, tym bardiej,ze ostatnie krwawienie miala 7.12, a krechy sa obie tluste.

Ostatnia edycja:
Zdarza się ze przed pójściem spać idę zwymiotowac żeby trochę lepiej się poczuć i usypiam z głową wysoko bo jak na płasko to jeszcze gorzej się czuję

reklama
Do góry