Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mi też póki co nie wychodzą rozstępy, ale to dlatego, że z młodym miałam w 7 miesiącu ciąży 125cm w obwodzie brzucha, teraz w 9.msc mam max 110cm...wtedy popękał jak diabli, więc teraz już nie musi, ma duuużo zapasu
Nadrabiam nadrabiam....
Ja mialam podany epidural przy rozwarciu na 5cm, a jakos skurcze nie byly jeszcze nie dowytrzymania ale balam sie,ze zaczna byc takie jak z pierworodnym, wzielam i wszystko ustalo.... mialam urodzic o 6 popoludniu a urodzilam o 6 rano nastepnego dnia, ale i tak na nic nie zamienie, mam nadzieje ttlko,ze zdarze dojechac, bo szpital,w ktorym mam rodzic jest ok 1h ode mnie.... za chwile zwijam sie na wizyte....
Dziewczyny a co to jest ten tens?? Bo cos przegapilam chyba...
Bunia a gdzie bedziesz rodzic??? Ja w st. Joseph
Moze sie spotkamy na oddziale
Żyje, jestem, w dwupaku. Ostatni wieczór z synkami
Przed wyjazdem. Jeszcze dziś moalam okropne przejścia z byłym mężem i tylko wyć i przeklinać mi sie chce. Niektórzy nigdy nie powinno mieć dzieci i nie zasłużyli na tyle ile
Brudu za ich paznokciami.
Nie ma sprawiedliwości na tym popiep...rzonym świecie.