reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Kopfer najserdrczniejsze gratulacje. Wycaluj od nas coreczke.

Ale niespodzianka[emoji3] ktora nastepna?[emoji12]

A ja wzielam sie za ten baner z liter co to Brelka dala link. Juz prawie skonczony. Pozostalo polaczyc czesc liter ale mloda z drzemki sie obudzila i nie moglam skonczyc. Skoncze wieczorem albo jutro i sie pochwale. Chyba fajnie wyjdzie [emoji3]

reklama
Hej dziewczyny ! To byla dluga podroz! Od 4 mad ranem maluszek jest juz z nami! Nie moge sie napatrzec,natulic ! Do tego tel mu padl bylam pol dnia bez baterii dlatego nie pisalam.. moj synek Paulo Aleksander wazy 3320 g ,mierzy 53,5 cm,glowka 33,5 cm, tydzien 39,porod naturalny choc powiem ze glowka to dlugo wychodzila a taki bol przy parciu ze masakra :p a u niektorych z tego co wiem to przy parciu zadnego bolu nie bylo,jak widac kazda inaczej przechodzi porod,na szczescie wszystko oki,maly caly i zdrowy tylko KOCHAC ! uciekamy odpoczywac,buziaki :*

Mam dziś okropny kryzys.
Pada deszcz. Temperatura fantastyczna jak ślą mnie, a ja nie mogę oddychać.
Chce mi sie wymiotować, nie mogę normalnie powietrza złapać, boli mnie wszystko od karku po stopy.
Nie chce juz małej w brzuchu, chce zeby wyszła.
Juz mam dosyć.
Tak strasznie dosyć.
Żylaki mi pulsują, głowa jakby m ie ktoś uderzył, każdy jej ruch sprawia mi bol.
Jak sie kładę to mam wrażenie ze sie zadławie wymiocinami na zmianę z przyduszeniem.

Niech sie ktoś na de mną zlituje, bo nie wy trzy mam.

Wow się dzieje !!! Kopfer i Pateczka gratulacje!!!!!!! Zdrówka dla Was i dla maluszków!!!

Kopfer jak będziesz miała chwilę to napisz gdzie rodziłaś i jak odczucia z pobytu? Bo ja już nie wiem, byłam na Zaspę zdecydowana, ale tam remont, znajoma rodziła tydz temu i średnio

I jem tylko marchew, bo co tłustszego czy ugotowanego włożę do buzi, to mi rośnie.
[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
Do góry