Amor
Fanka BB :)
Akuku najgorzej jak ktoś nie dba o zdrowie i potem nagle organizm niewytrzymuje i... Eh.. Tego sie wlasnie obawiam w przypadku moich teściów. Alkohol, papierosy, solarium i niezdrowe jedzenie a potem odejdą nagle nie martwiąc sie o nic. Oni żyją jakby jutra miało nie być... A potem cały kłopot zostanie na moich i męża barkach. Ja nie lubie byc dla nikogo ciężarem i staram sie robić tak by nie byc od nikogo zależnym. Moi teściowie sa moim przeciwieństwem
Teściowa szasta pieniędzmi nie myśląc o starości... Mówi ze do grobu pieniędzy nie zabierze... No nie zabierze ale trochę myślec o przyszłości trzeba.
Doceniacie te wasze mamy i teściowe które lecą wam z pomocą... Ja kurde z bólu na plecy nie mogę i nikogo nie ma by mi sie mała zajął chociaż godzinę!!! Mam ochotę ryczeć!!! Mała sie nudzi i nie dziwie sie jej, ze z nudów jest niegrzeczna. To sie odbija na mnie.
Już ledwo rade daje..
Doceniacie te wasze mamy i teściowe które lecą wam z pomocą... Ja kurde z bólu na plecy nie mogę i nikogo nie ma by mi sie mała zajął chociaż godzinę!!! Mam ochotę ryczeć!!! Mała sie nudzi i nie dziwie sie jej, ze z nudów jest niegrzeczna. To sie odbija na mnie.
Już ledwo rade daje..