• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Akuku
Chyba na porodówce, bo sie nie odzywa ani nie ma jej online.

Little miała piękny porod. Sama wam wszystko opowie!
A ja skracze sie na dol, zeby
Sie wykapać I lecimy do szpitala. (wspominalaam juz, ze rozłażące sie kości starej dupy sa słodkie? [emoji48][emoji48] i pieknie przypominają mi, ze juzem 'w kwiecie wieku' )

P.s boooliiiiii! [emoji2][emoji2][emoji2]

Little, Martuszka - gratulacje!
Olka - uwielbiam Twoje wiadomości... i Tolę i Bliźniaczki!
Akuku - jak tam? Rodzisz?
Anney - trzymaj się dzielnie Stara Dupo!
Beatka - kciuki!

u mnie noc przespana, ale jak juz się podniosłam to coraz gorzej... jest mi niedobrze, boli jak na okres i kręci mi się w głowie...

Ciekawe ile z nas dziś urodzi :)
Trzymam kciuki i powodzenia!

Jak się posypałyście ;) potem koniecznie zdjęcia. Anney kciuki i oby to był faktycznie ostatni weekend w dwupaku.

Jeszcze wczoraj się chwaliłam że tak dobrze się czuję aż przyszła kara. Zamówiliśmy pizze na mecz i chyba się zatrułam. W nocy wymioty, cała noc nieprzespana a teraz biegunka. Chyba bąbel jest fit i nie pasuje mu pizza. Zdycham, brzuch mnie boli i w ogóle masakra.

Little, Martuszka, Jogobelka gratulacje :)

Ja zaraz na ostatnia wizytę do gina :) wczoraj wypralam rogowke, kanapę Ali i materac w sypialni, a dzisiaj mam mega zakwasy ;) mąż w końcu powynosil meble z sypialni i umysł okna, dzisiaj przygotowuje łóżeczko i będzie wszystko gotowe. Ala wybrała prezent dla brata, a przy okazji włożyła mi do koszyka butelkę i mówi " mamo, weźmiemy tego cycusia dla dzidziusia?" Od paru dni tłumacze jej co to karmienie piersią, ale chyba z marnym skutkiem ;) dzisiaj powiedziała, że będę pić mleko od krówki, potem dawać cycusia z tym mlekiem, wiec może nie jest tak źle ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry