reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Akuku
Chyba na porodówce, bo sie nie odzywa ani nie ma jej online.

Little miała piękny porod. Sama wam wszystko opowie!
A ja skracze sie na dol, zeby
Sie wykapać I lecimy do szpitala. (wspominalaam juz, ze rozłażące sie kości starej dupy sa słodkie? [emoji48][emoji48] i pieknie przypominają mi, ze juzem 'w kwiecie wieku' )

P.s boooliiiiii! [emoji2][emoji2][emoji2]

Little, Martuszka - gratulacje!
Olka - uwielbiam Twoje wiadomości... i Tolę i Bliźniaczki!
Akuku - jak tam? Rodzisz?
Anney - trzymaj się dzielnie Stara Dupo!
Beatka - kciuki!

u mnie noc przespana, ale jak juz się podniosłam to coraz gorzej... jest mi niedobrze, boli jak na okres i kręci mi się w głowie...

Ciekawe ile z nas dziś urodzi :)
Trzymam kciuki i powodzenia!

Jak się posypałyście ;) potem koniecznie zdjęcia. Anney kciuki i oby to był faktycznie ostatni weekend w dwupaku.

Jeszcze wczoraj się chwaliłam że tak dobrze się czuję aż przyszła kara. Zamówiliśmy pizze na mecz i chyba się zatrułam. W nocy wymioty, cała noc nieprzespana a teraz biegunka. Chyba bąbel jest fit i nie pasuje mu pizza. Zdycham, brzuch mnie boli i w ogóle masakra.

Little, Martuszka, Jogobelka gratulacje :)

Ja zaraz na ostatnia wizytę do gina :) wczoraj wypralam rogowke, kanapę Ali i materac w sypialni, a dzisiaj mam mega zakwasy ;) mąż w końcu powynosil meble z sypialni i umysł okna, dzisiaj przygotowuje łóżeczko i będzie wszystko gotowe. Ala wybrała prezent dla brata, a przy okazji włożyła mi do koszyka butelkę i mówi " mamo, weźmiemy tego cycusia dla dzidziusia?" Od paru dni tłumacze jej co to karmienie piersią, ale chyba z marnym skutkiem ;) dzisiaj powiedziała, że będę pić mleko od krówki, potem dawać cycusia z tym mlekiem, wiec może nie jest tak źle ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry