Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Akuku napisze szczerze - zawiodlas mnie, myślałam że już po porodzie i bólach ale nie, musiałaś oczywiście zrobić po swojemu! :-*.
Anny kciuki ponowne za skuteczny masaż. To te weekendy mi się popierdzielily nooo.
Becia życzę szybkiego, jaknajmniej bolesnego porodu.
Dzieciaki się rodzą jak ta lala w pełni, kolejna 29 sierpnia chyba także tego...
Czy któraś z was miała kiedyś bóle pleców po porodzie? Bolą mnie tylko w nocy kiedy np po kilku godzinach snu mam wstać do małego to właśnie przy wstawaniu z łóżka mnie bolą.. Nigdy tak nie miałam, czasami naprawdę mocno zaboli
Little me serdeczne gratulacje!!
Anney kciuki za skuteczny masaż & & & &
Hahaha niezły zbieg okoliczności z Radziem i Tymkiem![emoji12]
Martuszka gratuluję! Odezwij się jak będziesz mogła![emoji8]
Beata dalej trzymam kciuki & & & & Dawaj znać![emoji4]
Werci jaka ona śliczna![emoji7]
Ja dziś niby głęboko spałam, ale budziłam się bo raz mi było niedobrze, później zgaga i na koniec takie kopniaki, że aż z jękiem się budziłam. Aaaale jak już się obudziłam to czekała miła niespodzianka [emoji16] No dobra obudził mnie domofon i listonosz przyniósł napis nad łóżeczko [emoji16] Zapraszam więc do wyprawkowego [emoji4]
U nas male problemy.
Mlody wczoraj w szpitalu w koncu zrobil siku ale bardzo skoncentrowane, bardzo bardzo zlote.
Ale wypis nam dali i padiatra mowi ze mam obserwowac i raz dziennie dac mm.
Ale ja mam opory przed mm. Narazie chce piersia karmic szcEgolnie ze mlody ladnie chwyta od poczatku i ladnie ssie.
W domu ok 23 zrobil jeszcze raz siusiu i bylam happy.
Ale przez noc nic i nadal pielucha sucha. A do piersi przystawiany co 2 godz albo i czesciej.
Zadzwonilam do poloznej ze szkoly rodzenia i o 12 sie z nia umowilam. Mam podjechac i ona chce obejrzec malego. Takze dobrze ze jeszcze nie byla na urlopie.
Troche sie martwie ale nie panikuje. Wiem ze bedzie dobrze.