reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Beata - super nowina!

Blerka, w tej cześci Angli (Pólnocny - Wschod ) nie ma upałów, stety/niestety. W lecie jeste raczej hmmm jak na Polske chłodno. Ja sie już przyzwyczaiłam. Dziś rano ładnie bo aż 16 stopni, ma dojść do 20 wiec krótki rękawek ok i śliczne słońce.
Za to zima jest bardzo łagodna. Zeszłej zimy nie było minusowych tem. Średnio jest tak 5 stopni, i brak śniegu.

Pralka uprała, szkoda że nie rozwiesi...A jeszcze posiedzę chwile.

Jocha znów wstał w nocy na siku, ciesze się bo już załapał i nie mam problemu. Tylko później ide z nim do pokoju a on do mnie mama wskakuj, i odchyla kołdrę...i tak muszę z nim poleżeć na łóżku o wymiarach 140x80...

Werci gratulacje :*

Yoohoosek z synkiem wszystko dobrze tylko za ładnie teraz nie wygląda :D ja też jestem w szoku ze sobie guza nabil bo nasz stolik tez nie jest za ciężki, ale mamy tylko rogi zabezpieczone

Magdus z tym strachem to prawda ! Na początku jest obawa, bo nie czuje się dziecka i tylko od wizyty do wizyty można skontrolować czy wszystko ok. Teraz nie lepiej bo właściwie dzieci już dojrzałe i wystarczy je z brzuszka wyjąć więc tym bardziej strach czy czasem coś się nie zdarzy :/

beata wreszcie !

Blerka mi mala uostatnio tak uciskala ze ledwo na jedna noge chodzilam. Ale juz tak nie uciska.

Magdus ja tez dzis nie.

Panikara ja tez panikuje jak mala sie dluzej nie rusza..bo ona sie rusza non stop praktycznie.

Magdus tak ja tez cos takiego widze i czuje. Nir wiem cxy to dziec cwiczy oddychanie w brzuchu czy co ? Haha

Beatka po takich wakacjach tez bym sie cieszyla ze do domu wracam!

Pupui u nas tez upalow brak..choc byl jeden tydzien ze bylo goraco jakies 26 st. Ale odcxuwalne wiecej jak dla mnie. Bo tu duza wilgoynosc.
U nas tez zim nie ma..ale mamy gory blisko i m zabiera tam dzieci na sanki ;)

To ktora dzis rodzi ? Czy my sierpnioweki musimy miec kilkudniowe przerwy miedzy porodami ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry