reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku woda gazowana jak woda mnie ostatnio bardzo ciągnie na lampkę czerwonego winka :-( ale nie ugnę się nie ugnę:-D się

maartuszkaa89 ja znowu bardzo bym chciała mieć inne zajęcie niż tylko siedzenie w domu. Oj ciężko mi tak.. Wcześniej pracowałam ale z uwagi na planowanie dziecka musiałam się zwolnić i tak oto od października siedzę w domku buu:-( ale cieszę się chociaż że mam moja fasoleczkę ona najważniejsza!
lizosomek no właśnie co nas taż rzadko odwiedzasz zaraz w tyłek dostaniesz :-D widzę że też źle znosisz igły to tak jak ja przy porodzie najbardziej mnie przerazało ze mi welfron wbiją :-D:-D

reklama
Ja wcześniej pracowałam na skarbcu w regionalnym centrum gotówki ogólnie ciężka praca i wysoka odpowiedzialność materialna. Za każdy błąd się płaciło z własnej kieszeni - praca wyczerpujące psychicznie - za poważniejsze błędy można była nawet trafić do więzienia, lub mieć zadłużenie do końca życia. Tam wszystko nie liczyło się w tysiącach ale w milionach :-D fajna kasa :-)

A ja mam ochotę na Reddsa zielonego ! Stoi i kusi ale nie dam się :) A poza tym macie jakies sprawdzone sposoby na zaparcia ? Od 3 dni nic a nic ! Porazka jakas czuję się jak nadymany balon.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry