Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Leon 1.25, 58 cm (!!!!) i 3,800....[emoji16] poród byl trudny, malo brakowało a skończyłoby sie cesarka... Juz nie pamiętam bólu[emoji4] Kocham Go nad życie [emoji4]
My Sie wlasnie cgcujemy. Mdm od wczoraj wieczora nawał , lola juz wczoraj miała pierwsza mleczna kupę (po 22h od porodu) i dała nam dziś pospać 5h!!!!!
O 1.35 urodziła się Lena, 3400, 54cm, straciłam sporo krwi, miałam lyżeczkowanie, młoda od razu narobiła mi dwójkę na rękę wszyscy w szoku, że tak szybko, o 23.30 miałam 2,5 palca, przed pierwszą czułam parte, gdzie myśleli, że to tylko kupa, oficjalnie o 1 zaczęłam przeć. Jako, że po porodzie jak miałam na wózek się przenieść to im odleciałam, zabrali małą na noc. Ale z piersi trochę ciągnęła. To teraz czekam aż mi ją przywiozą, nie wiem czy jeszcze im padać nie będę...