reklama

Sierpniowe mamy 2015

Dzownilam właśnie do szpitala powiedziała mi ze mam sie zrelaksować zjeść śniadanie i wypić herbatkę [emoji35][emoji35][emoji35] i jak bedę miec skurcze co 2-3 min i beda trwać ok 1min wtedy mam zadzwonić ponownie
Sama niech sie relaksuje :( głupia pipa :(
Skurcze mamco 3 min ale max po 35s :/ wszystko z krzyża
Ide zaraz do wanny ale co jak mi wody odejdą i sie nie kapnę ?? :|

Ostatnia edycja:
reklama
Tak odczulam ulge Lunera,nie chciałabym jeszcze,bo dopiero co skończyłam 37 tc ☺i jestem nie gotowa psychicznie. Nastawilam się na ten termin cc,tak jakby nic się nie mogło zacząć. Głupie wiem. A przecież lepiej gdyby się samo zaczęło,tylko trochę się boje,bo nie ma żadnej mojej siostry. W sumie to albo pijechakabym sama,albo M by mnie ze śpiącym Franiem zawiózł.
Nic to. W każdym razie dziś dopiero kończę malować łóżeczko i wypiore nosidełko ;)

No właśnie Werci,to ograniczenie wykonywania ruchów po cc jest straszne.

Idę z Franiem do klubiku,M Go dziś odbierze. Wracając przejdę przez targ i załaduje franiowy wózek warzywami i owocami. Trochę to będzie głupio wyglądało. , ale sama tego nie przyniosę.

Usiulka powodzenia &&&&&&

usiulka to lepiej nie dzwonić tylko od razu jechać i żeby sprawdzili co i jak.

Ja dziś spałam jak zabita bo wczoraj zaczęliśmy gruntowne sprzątanie domu począwszy od pokoju dla Milenki, wszystko już przygotowane, tylko trzeba jeszcze wymyć wanienkę i wyjąć materac z folii i założyć prześcieradło.

Dziś lub jutro bierzemy się za naszą sypialnie i po kolei każdy pokój.

A dziś od rana mała mnie bombarduje nóżkami i pupą, czuje ją cały czas pod żebrami :( nic nie zeszła niżej..

Akuku - mam podobne myśli z datami :-D 6.08 mi się podobało, ale widać nie.. Dziś nievardzo bo moja sis ma imieniny, pod koniec lipca tez nie chciałam bo imieniny teściowej i szwagra.. Itd. Ale widać nasz Ignas tez sam wybierze datę.

U nas dziś ciężka noc. Córka wstała o 4 i ani myślała spać dalej.. Opowiadałam jej bajki, próbowałam uśpić a ona miała to w poważaniu. W końcu padła o 6 a ja na podłodze obok niej... :-\

Usiulka bo oni chcą żebyś najlepiej na parte przyjechała... Ja pojechałam bez dzwonienia bo wiedziałam że będą mówić że jeszcze nie...albo zadzwoń jeszcze raz i powiedz ze się martwisz i chcesz żeby rozwarcie sprawdzili

reklama
a u mnie nic wiec jutro szpital i tez bede prosic o wywolanie bo po co czekac do pon skoro mala wazy 3900 juz i usg moze sie mylic, u mnie raczej w druga strone, z synem w szpitalu powiedzieli ze ma 3500 a mial 3950, takze moze juz jest ponad 4, po co czekac do 10dni po terminie, chyba ze chca cc robic bo ja mam w nosie rodzic sn drugi raz takie duzr dziecko, jak beda komplikacje i sie cos stanie to wypada sie powiesic bo w naszym kraju wychowywanie chorego dziecka to wegetacja tak nasze panstwo o nas dba

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry