reklama

Sierpniowe mamy 2015

Suwina zgadzam się z Amor, spacer będzie dużo lepszy, jak nie jeździłaś całą ciąże to nie powinnaś nagle wsiadać na rower.
Jak spacerujesz to jak Ci się zakręci w głowie czy dostaniesz bólu to spokojnie usiądziesz, a z roweru łatwiej spaść i zrobić sobie i maleństwu krzywdę.

Jeśli mój m nie zmieni się po porodzie córeczki to chyba jednak zrezygnujemy z drugiego dziecka.. oczywiście czas pokaże ale jak bym miała z nim to samo znów przechodzić co teraz to ja podziękuje, bo zamiast się cieszyć to myśli o rozwodzie krążą po głowie :(

reklama
Wkoncu wkoncu sie doczekałam!!
Po 33h porodu urodził sie nasz synuś Borysek zdrowy piękny i malutki [emoji7] dostał 9pkt bo wydalił smółkę w srodku pozatym jest zdrowiutki
Tego co przeszłam wrogowi nie zycze
Mały urodził sie przez cesarkę i chwała za to bo lekarz ktory robił operacje powiedział ze mały był w takiej dziwnej pozycji ze im sie go trudno wyciągało ze nie urodzilabym naturalnie
Troche to trwało jestem mega zmęczona ale warto było :)) jutro idziemy do domku jak będzie wszystko dobrze z nami

Beata nie odpowiem na Twoje pytanie, bo nie pamiętam jak to było po pierwszym porodzie.

U nas ok, nadal jesteśmy w szpitalu. Pomału rusza się u mnie z pokarmem także jestem dobrej myśli. Chciałabym jutro już wyjść do domku. A kochane czy to możliwe żeby takiego malucha bolał brzuszek? Podkurcza dzisiaj nóżki i przy tym płacze, kupki dzisiaj nie było... nie wiem jak jej pomóc bo jest jeszcze ten kikut. Może wy mi coś podpowiecie?

fioleczka pomasuj brzuszek tak po bokach pepka tak lukiem omijajac w dol z jednej i drugiej i u dolu na boki delikatnie, moze wez do odbicia tak wyzej troszke, moze na boczku lezec tez jest lepeij niz na wznak, nie wiem, to tyle co mi do glowy przychodzi, ja mam tez kupiony esputicon,

usiulka gratulacje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry