Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Usiulka gratulacje, dobrze że już po wszystkim :-)
Kasietta super, w końcu do domku!
Ja dziś mam dziwny dzień, pierwszy raz w tej ciąży tak,do południa nie miałam siły nic robić , a pociłam się strasznie, tylko leżałam - fatalnie, aż moje dziecko było w szoku, bo ja nie potrafię odpoczywać, a tu mama leży i nie ma na nic siły.
Beata u mnie 2 tygodnie dzis i jeszcze krwawie. Ale z tego co pamietam to po pierwszym porodzie po tygodniu juz byl spokoj.
Ktos jeszcze pytal o higiene krocza po nacieciu i ile sie goi. Ja stosowalam do podmywania tantum rosa dopoki szwy mialam. A co do gojenia to u mnie po jakis dwoch dniach od zdjevia szwow byko ok. Natomiast na pelne wygojenie blizny to wiecej ale nie pamietam ile za pierwszym razem to trwalo
Lidia wspolczuje sytuacji z mezem i mam nadzieje ze faktycznie po narodzinach malenstwa sie opamieta
Kochane zyje! We wtorek moze wyjdziemy.
Dziekuje bardzo wszystkim za kciuki i gratulacje! :* jestescie wielkie!! Anney Beatka Luca moje baby :*
Luca kciuki!!!
Nie jestem w stanie wszystkiego przeczytac ale gratuluje kazdej ktora w czasie mojej nieobecnosci urodzila swojego babelka!! :*
Czuje sie w porzadku tylko naciete krocze troszke szczypie no i wyszly mi hemoroidy . Na watku porodowym opisze ten koszmar. Powiedzialam sobie ze nigfy wiecej. Jedynt plus mojego porodu to czas czyli 3h.
Trzymam kciuki za kazda oczekujaca !