reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Usiulka gratulacje, dobrze że już po wszystkim :-)

Kasietta super, w końcu do domku!

Ja dziś mam dziwny dzień, pierwszy raz w tej ciąży tak,do południa nie miałam siły nic robić , a pociłam się strasznie, tylko leżałam - fatalnie, aż moje dziecko było w szoku, bo ja nie potrafię odpoczywać, a tu mama leży i nie ma na nic siły.

No u mnie tez właśnie skąpo..

Tak mi wywolywali oxy i nie powiem bolało ale do przeżycia;-) tylko skurcze mialam smieszne bo nie od dna tylko u dołu brzucha

Lucalew & dasz radę

Usiula gratuluje!!!

Lucalew kciuki. Jeszcze tylko chwila

Kasietta super ze juz do domku. A jak corcia?

Beata u mnie 2 tygodnie dzis i jeszcze krwawie. Ale z tego co pamietam to po pierwszym porodzie po tygodniu juz byl spokoj.

Ktos jeszcze pytal o higiene krocza po nacieciu i ile sie goi. Ja stosowalam do podmywania tantum rosa dopoki szwy mialam. A co do gojenia to u mnie po jakis dwoch dniach od zdjevia szwow byko ok. Natomiast na pelne wygojenie blizny to wiecej ale nie pamietam ile za pierwszym razem to trwalo

Lidia wspolczuje sytuacji z mezem i mam nadzieje ze faktycznie po narodzinach malenstwa sie opamieta

Ewelinka kciuki na jutro

reklama
Kochane zyje! We wtorek moze wyjdziemy.
Dziekuje bardzo wszystkim za kciuki i gratulacje! :* jestescie wielkie!! Anney Beatka Luca moje baby :*
Luca kciuki!!!
Nie jestem w stanie wszystkiego przeczytac ale gratuluje kazdej ktora w czasie mojej nieobecnosci urodzila swojego babelka!! :*
Czuje sie w porzadku tylko naciete krocze troszke szczypie no i wyszly mi hemoroidy . Na watku porodowym opisze ten koszmar. Powiedzialam sobie ze nigfy wiecej. Jedynt plus mojego porodu to czas czyli 3h.
Trzymam kciuki za kazda oczekujaca !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry