reklama

Sierpniowe mamy 2015

dzien dobry.

Ale mam dziś jakis gorszy dzien. Nic mi sie nie chce. Tylko plakac bez powodu....

Ewelinkauk. Wspolczuje z calego serca.

Natka. Moze w domu sie rozkreci?

Panikara. Ja czekam do 24 ale czy Oluś poczeka? Tego nie wie nikt...

Akuku Kciuki za wizyte.

Moj lokartor dziś wyjątkowo mało sie rusza. Rano jak zawsze sie przeciąga dziś ledwo mnie zamiział... zaraz będe go budzić bo tak być nie może...

reklama
Hej dziewczyny ja tak szybko jestem w domu ale niestety mały ma infekcje i nadal musi być w szpitalu. Zabrali mi go dzień po porodzie a ja się totalnie po tym rozsypalam ;-( Wlasnie szykuje się do małego do szpitala. Może Was kiedyś nadrobie jak już się pozbieram i małego wypisza zdrowego do domu. Życzę Wam samych łatwych i szczęśliwych porodow, zdrowych maluszków i fajnego bezproblemowego cyckowania. A to moje szczęście

Pupui,
Przytulam mocno i życzę poprawienia humoru. Może porod bliziutko jak Ci sie nastrój zmienia.

Akuku,
Kciuki za wizytę. Niech Ci położna powie, ze Ala już niziutko i zamierza wychodzić.

Lucalew,
Szersze współczuje rozłąki z dzieckiem. Nie wyobrażam sobie tego i liczę na to ze szybko będzie z Tobą. Gdzie będzie miał lepiej jak u mamy?

Lunera,
A Ty nie miałaś czasem rodzic ze mną? Na jutro masz termin? Lepiej nogi zaciskaj bo bezemnie nie rodzisz ;)))

Ewelinkua,
Od rana myśle o Tobie i mam nadzieje, ze już cc w trakcie. Modlę sie by dzieciaczki były duże i zdrowe.

Mnie od rana znow boli brzuch okresowo. ;( i jak rano sikałam to tak coś chlapnęło, ale raczej to śluz. Mam w planach zakupy spożywcze dzisiaj... Humoru brak. Nie wiem jak u Was ale u mnie od rana leje deszcz.

Amor,
deszczu ani widu ani slychu.

Ale, mam dla ciebie dobre wiesci! Skoro przeciez rodzimy razem, to juz jutrooooo!!! Mam sie stawic rano w szpitalu, juz mnie maja nie wypuscic, chyba, ze miejsc nie bedzie. Wiec jest nadzieja ze i u ciebie sie zacznie. Bole okresowe to dobry znak :tak:

Evelinkua,
mam nadzieje, ze jednak inkubatorki sie zwolnily i dzis bedziesz tulic maluchy!!!

Pupui,
ja tez dzis opadlam z sil. Wylam za to wczoraj caly wieczor do niekoniecznie bardzo wzruszajacych piosenek, i dzis mnie lekko pobolewa glowa od tego...

reklama
Ewelina ściskam! Daj znać co postanowili.

Natka, na fb już Ci pisałam, ale dodatkowo stwierdzam że raszei w moich oczach straciło i chyba nie będę tam jechała ,bo i tak mi po tych 4 dniach nie wywolaja jak będzie ok.

Pupui głowa do góry, raz lepiej raz gorzej. Jutro już będzie ok!

Lucyna, Michał ma opiekę medyczną A to najważniejsze. Niech go tam ładnie podlecza i pojedzie do domku.

Akuku kciuki.za wizytę. &

W nocy miałam skurcze, już się ucieszyłam ale przeszły. Coś się.jednak pomału zaczyna dziać.

Gdzie są nasze młode mamy? DZiewczyny jak się czujecie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry