reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

i przez ciebie kanapke na brazwym clebku z almette chrzanowym (viva polski sklep! :-D ) i orzechami jem.
spac! a kysz!
haha

ale na sniadanie zrobilam salatke z watrobka. rukola, salata lodowa, gruszka, watrobka z kurczaka, granat i sos z miodu musztardy, soku z mandarynki i czosnku. re we la cja

reklama
Anney a wklno nam wotrobke ??

Yy mialam zjesc kanapki na chlebku orkiszowym z wedlina ale mialam 4 do wyboru i zwarioqalam. Oczoplons iiii zauwazylam na blacie nie schowane bo miejsca w szafce brak platki cini minis..i mowie a sprobuje raz kozie smierc ;D
A teraz mysle czy zrobic sobie jescze czy kanapki zjesc :D
Ohh jej jakie ha mam problemy ;)

Jak mleko w misce zoatalo to za malo platkow dalam ?

Anney tak sobie pomyslalam sa jakies wspomagacze by wiwcej sluzu bylo ; ( wtedy wieksA szansa na dziewczynke... a przy porodzie chlopiec a ja powiem przeciez sluzu duzo mialam :D

Glupawka :)

Jak mleko w misce zoatalo to za malo platkow dalam ?

Anney tak sobie pomyslalam sa jakies wspomagacze by wiwcej sluzu bylo ; ( wtedy wieksA szansa na dziewczynke... a przy porodzie chlopiec a ja powiem przeciez sluzu duzo mialam :D

Glupawka :)

Haha totalnie! Hagahagaga

a wątróbkę, raz na kilk tygodni nie problem. Mnienwatribka w tej ciazy bardzo pociąga hyhy

Lucalew polecam sie n przyszlosc. Chyba lepiej sie smiac niz plakac i jeszczec choc u mnie to drugie przewyzszalo ostatnie tygodnie..wiec chyba kumulacja smiechu sie we mnie zebrala.
Ale oby wiecej ;)
Dobranoc. Do jutra ;)

To bez kanapki? Haha

spij dobrze kochana.
A sałatkę to na oko robię ;)
proporcje 'reczne'

na duża miche

pol główki sałaty lodowej
dwie duże garście rukoli
2dojrzale gruszki obrać ze skorki i pociąć w ósemki
ziarenka jednego granata (wiesz jak najłatwiej je wyciągać w ciagu dosłownie minuty?)
1kg wątróbki obsmażyć na dobrym oleju (winogron np)
Duża garść świeżej kolendry posiekanej w duże kawałki, lub oskubana liście tylko
ziarna dyni i słonecznika, możesz dorzucić orzechów liniowych albo wloskich

sos: 2lyzki musztardy francuskiej
2lyzki miodu
2 duże żabki czosnku starte
oliwa (ok 1/3 szklanki)

Sałatka obiad. Ja ja kocham.

reklama
Anney no bez bo do mleka dosypalam platkow hyhy ;)

Jak z tym granatem ?

Jeszcze nigdy nie jadlam tak na slodko tzn z gruszka i granatem i wogle nie jadlam ..
A watrobke obtaczasz w mace przed smazeniem ?
Prosze zalozywc watek z przepisami. Jeszcze nie raz sie przyda ;)

Do góry