reklama
Helou
Pomimo tego ze Hugo dzisiaj placzek i maruda pojechalismy wszyscy do Malagi na rynek na zakupy. Musialam wyjsc z domu. Co prawda Hugo marudzil i duzo go nosilam ale dobrze mi zrobilo to ze pojechalam.
Sasiadka ma mi dac namiar na osteopate ktory robi specjalny masaz calego ciala wlasnie dzieciom z kolkami czy gazami. Jest to jakas specjalna metoda, ktora praktykuje jeden osteopata tutaj w es. Daje bardzo dobre rezultaty. Ponoc 2-3 sesje i jest po problemie albo duuuzo lepiej.
Pocztalam sobie o tym w necie i sprobujemy.
Ponoc ten masaz tak relaksuje dzieci ze podczas sobie zasypiaja nawet.
Ponoc juz po pierwszej sesji widac duza roznice.
Hugo teraz spi swoja dluga popludniowa drzemke, ufff. Dlugo mu zajelo zasnac. Wogole dzisiaj malo spal bo co chwile sie wybudzal i od razu placz i ramiona mamy.
Zazwyczaj po tej drzemce jest pogodny i wieczorem znowu ma napad...
Pomimo tego ze Hugo dzisiaj placzek i maruda pojechalismy wszyscy do Malagi na rynek na zakupy. Musialam wyjsc z domu. Co prawda Hugo marudzil i duzo go nosilam ale dobrze mi zrobilo to ze pojechalam.
Sasiadka ma mi dac namiar na osteopate ktory robi specjalny masaz calego ciala wlasnie dzieciom z kolkami czy gazami. Jest to jakas specjalna metoda, ktora praktykuje jeden osteopata tutaj w es. Daje bardzo dobre rezultaty. Ponoc 2-3 sesje i jest po problemie albo duuuzo lepiej.
Pocztalam sobie o tym w necie i sprobujemy.
Ponoc ten masaz tak relaksuje dzieci ze podczas sobie zasypiaja nawet.
Ponoc juz po pierwszej sesji widac duza roznice.
Hugo teraz spi swoja dluga popludniowa drzemke, ufff. Dlugo mu zajelo zasnac. Wogole dzisiaj malo spal bo co chwile sie wybudzal i od razu placz i ramiona mamy.
Zazwyczaj po tej drzemce jest pogodny i wieczorem znowu ma napad...
Lilija,
Mleko na pewno jest ok. Codziennie sie zmienia zaleznie od potrzeb dziecka, nie musi byc takie jak wczoraj.
Moze chce sie przytulac? Albo tylko possac a nie jesc? Probowalas ze smoczkiem?
Ile czasu ssal do tej pory? Jak szybko plynie twoje mleko? Moi nigdy nie jedli dluzej niz 10 min, czesto krocej.
Mleko na pewno jest ok. Codziennie sie zmienia zaleznie od potrzeb dziecka, nie musi byc takie jak wczoraj.
Moze chce sie przytulac? Albo tylko possac a nie jesc? Probowalas ze smoczkiem?
Ile czasu ssal do tej pory? Jak szybko plynie twoje mleko? Moi nigdy nie jedli dluzej niz 10 min, czesto krocej.
Lilija ja tez tak mialam gdzies tydzien temu. Ze dwa dni to trwalo. Przypuszczam ze to bul kryzys laktacyjny.
Przystawiaj go ile potrzebuje. Zobaczysz ze za dzien czy dwa to minie.
A mleko sie zmienia i nie jest juz takie zlote.
Moje jest wodniste i bialawe.
Przystawiaj go ile potrzebuje. Zobaczysz ze za dzien czy dwa to minie.
A mleko sie zmienia i nie jest juz takie zlote.
Moje jest wodniste i bialawe.
Lunera probuje ale jak ma taki napad to nic nie daje. Ciezko z nim cos wtedy zrobic. Tylko nosic i nosic.
A to nie jest do konca masaz. Oni tam delikatnie przestawiaja cos tam w ciele. Robia cos z szyja, brzuszkiem, kregami itp.
Jak tak czytam to naprawde daje to nadzieje...
A to nie jest do konca masaz. Oni tam delikatnie przestawiaja cos tam w ciele. Robia cos z szyja, brzuszkiem, kregami itp.
Jak tak czytam to naprawde daje to nadzieje...
reklama