• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Marand ja właśnie wrzuciłam tam zdjęcia mojego dzisiejszego motania. Dzięki chuście młody śpi dłużej niż 15 min tak jak ma to ostatnio w zwyczaju w dzień. [emoji16]

To jak inna waga to bym sir nir przejmowala widać ewidentr ze od spadku przybral.. wiec teraz pewnie tez ale wagi maja to do siebie ze sie roznia wyniki. To tylko 5 dni od ostatniego waznia.. a pelne 4 . Dzieci rosna skokowo. Spoko zaraz na tej samrj wadze zobacxysz roznice ;)

Co do ważenia to czasami trzeba dwa razy zważyć, u nas jak była położna w pierwszych dniach to pokazało ze niby dalej spada z wagi, położylysmy małego jeszcze raz i zupełnie inna waga

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry