reklama

Sierpniowe mamy 2015

Pupui Wielkie Gratulacje!!!

Martuszka moj Dominik tez zaczal sie usmiechac swiadomie w koncu ale odwracaniu sie nie ma jeszcze mowy.
Jesli chodzi o zabawy to biore kolorowa zabawke przesuwam ja nad malym raz w prawo raz w lewo - on odwraca za nia glowke i probuje pacnac ja raczka- na razie tylko na taka zabawy reaguje- lub robie rozne miny- unosze brwi lub otwieram buzie i maly nasladuje

reklama
Pupui gratulacje!

Szkoda, że nie widzę suwaczkow. Piszecie o swoich maluszkach.usmiechach, brzuszkach a ja nie wiem jaki to wiek ☺
U nas Jozio dziś kończy 2 tygodnie.
Martuszka czy to Ty pisałaś, że karmisz mieszanie?
V
Chłopcy śpią, M pojechał na myjnie a ja pije herbatkę laktacyjna i mam wrażenie, że coś powinnam robić, gdyż niemożliwym jest, że mogę tak posiedzieć.
Wyspalam się w dzień z Joziem na drzemce. Potem skoczylismy na rynek na kawkę. Fajnie, bo mają bezkofeinowa, wiec mamy w planie przychodzić tam co piątek po obiedzie. M wtedy kończy wcześniej prace ☺

Ala ma ptoblem z kupkami.. dzis zrobila nad ranem nie duzo.. i dopiero tera..ale dalej sie prezy i steka.

Co jej podawac biogaje czy espumisan ? Mam jeszze inne ...ahh
Caly dzien na rekach..jedna drzemka przespana na brzuchu w koszu..w sumie dluga..ale tak to steka biedna.
Nie sa to kolki bo ona nawet nie placze ale steka i muszr ja nosic bo inaczej placz. No i czesto chce cyca..uspokaja sie ale wiadomo to jej nie pomoze.

Co byscie zrobily na moim miejscu ?

A ja posłuchałam rady którejś z ciotek i wykąpaliśmy Aleksa zawiniętego w pieluszkę i był spokojny [emoji16] Do tego w trakcie krótkiego karmienia przed zaczęłam go już rozbierać i jakoś poszło. Płakał dopiero na przewijaku, ale to też opanujemy [emoji6]

Love hm juz nie dzis. Ja nie mam sily..zreszta ja ja co 3 dzien kapie wiec to by bylo rozwiazanie (jesli by pomoglo) co 3 dzien.. widze że ja ta kupka meczy.. gazy eh ;(

reklama
Lunera pewnie że dumny :-D

Kruszka to nie ja:-) u mnie wyłącznie pierś

Akuku ja też stoję przed dylematem co kupić Biogaie czy Espumisan bo jutro robię zamówienie a mamy ten sam problem z kupkami i gazami tylko u nas jeszcze płacz do tego dochodzi. Najgorzej jest podczas karmienia, bo i chce jeść i coś go męczy w brzuchu i mamy chwilę wrzasku. W ciągu dnia jeszcze jakoś mu wychodzi ale po ostatnim karmieniu nocnym 4-5 godz zaczyna się stękanie i kupa wychodzi dopiero ok 7 po masażu brzuszka. Pediatra zaleciła dziś Espumisan, ale słyszałam sporo opinii że jest przereklamowany i g.. pomaga, za to nie wiem jakie działanie ma tak naprawdę Biogaia i czy pomoże w tym właśnie przypadku :-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry