reklama
Ja espumisan dawałam ale nie przed każdym kamieniem tylko tak co drugie.
Dzięki za rady, nie będę sie kąpać... Chociaż odchodów już prawie nie mam. I szczerze mam już dość chodzenia w podpaskach cały czas... Poczekam jeszcze tydzień ze szwami, zawsze mi długo siedziały. Jak nic sie nie zadzieje to skorzystam z rady Amawell.
Anney, super ze katarek już mija.
Akuku, czyli poprawa po kropelkach, swietnie.
Współczuje słabszych nocy, u nas tez dużo prezenia było. Za to od 11 dalej spi, jednak spacer dobrze na niego działa. Oby pogoda sie utrzymała w miarę, bo w deszczu nie poszalejemy...
Ja od kilku dni przeglądam sieć w poszukiwaniu cieplejszych ubranek. Zastanawiam sie czy kombinezon na zimę 74 wystarczy czy większy kupić.
Dzięki za rady, nie będę sie kąpać... Chociaż odchodów już prawie nie mam. I szczerze mam już dość chodzenia w podpaskach cały czas... Poczekam jeszcze tydzień ze szwami, zawsze mi długo siedziały. Jak nic sie nie zadzieje to skorzystam z rady Amawell.
Anney, super ze katarek już mija.
Akuku, czyli poprawa po kropelkach, swietnie.
Współczuje słabszych nocy, u nas tez dużo prezenia było. Za to od 11 dalej spi, jednak spacer dobrze na niego działa. Oby pogoda sie utrzymała w miarę, bo w deszczu nie poszalejemy...
Ja od kilku dni przeglądam sieć w poszukiwaniu cieplejszych ubranek. Zastanawiam sie czy kombinezon na zimę 74 wystarczy czy większy kupić.
loveboiled
Fanka BB :)
Ja mam na razie jeden na 68 cm. Jak wyrośnie przed końcem zimy to najwyżej dokupie większy.
Ale u nas nie ma mrozów takich jak w PL
Ale u nas nie ma mrozów takich jak w PL
anciikowa
Fanka BB :)
Mój bączek mimo że urodził się 57cm to nadal bez problemu wchodzi w rozmiar 50-56 także póki co planuję zakup kombinezonu na jesień r 62, a jak się zacznie robić zimniej to na podstawie jesiennego kupię taki sam rozmiar lub 68
no i myślę intensywnie nad Wallaboo - jest wersja na letnie wieczory/wczesną jesień lub ocieplane na zimę i na spokojnie do 12 msc życia dziecka się nadaje. Drogie to to, ale za tyle miesięcy to trzebaby i tak kupić przynajmniej 2-4 kombinezony więc może warto? Używki stoją już po 80 zł także nie ma tragedii!
No i wtedy nie trzeba już kombinować jaki rozmiar kupić, żeby nie był za mały albo za duży
No i wtedy nie trzeba już kombinować jaki rozmiar kupić, żeby nie był za mały albo za duży
Ja po kolejnym ktg jestem i zapis jest ok. Zero skurczy, jutro na 9 idę do szpitala i nie wiem jak długo będę czekać na działania lekarzy. Miałam nadzieję że jutro już będą wywoływali ale teraz już straciłam nadzieję :-(
reklama