Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Noc spokojna, to teraz znów dzień aktywny. Nie mam jak zrobić obiadu, bo nie da się jej na dłużej do łóżeczka położyć. Na rękach zasypia, ale w łóżeczku po paru minutach płacz. No i co chwilę je, więc co chwilę pielucha pełna, a jak ją zmieniam, to się wybudza i czasem ulewa, a poza tym chce żeby ją nosić. Chyba właśnie udało mi się za 10tym razem jej sprzedać smoczek, może tym razem zaśnie na dobre.
Poranek bardzo spokojnie minal[emoji3] mlody byl fajniutki. A pozniej zrobil chyba z 3 kupy pod rzad i kazda w nowo przebrana pieluszke[emoji23]
Teraz usypiam dzieciaki. Mloda zasnie napewno niedlugo ale baczej to nie wiem, bo ma czkawke i go strasznie to denerwuje. Ale tak czy inaczej wczesniej czy pozniej zasnie a ja bede miala chwile dla siebie[emoji3]
Wezme prysznic i moze zajme sie pazurami u stop bo lakier na nich juz brzydki.