reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Hej dziewczyny :-)

Akuku watrobke robie 30 minut a kolezanka robila tak 20 minut. U mnie po 20 minutach jeszcze potrzebowala troche zeby dojsc.
No i dzis pieczarkowa :-)

Mdlosci pojawiaja sie kiedy chca raz rano, raz caly dzien, raz wieczorem a raz wcale :-)

Beata ja tez obudzilam sie z bolem gardla ale naszczescie juz przeszlo. Mam nadzieje, ze Tobie tez szybko bol przejdzie.

reklama
Lucalew dzieki. Bede probowac ;)

Anney u mnie ok ale jestem na tel.

Ja dzis zupke warzywna na szybko zrobilam ;) mam na zupy ochote ;) mm
Chyba bede sla siebie zupki robic jak reszta bedzie drugie dania jadla...

reklama
przerzucilam sie na ipada i nie ma.. hmmm

ja te
z zrobilam zupe warzywna (marchew, brokuly, ziemniaki, slodki ziemniak, kapusta, cukinia, czerwona cebula, fasola francuska, ze smietana i czosnkiem plus tona koperku i zgniecionego pieprzu) pycha.
a na kolacje robie me
zczyznom moim imbirowe klopsiki z ssosem z pomidorow i razowym penne.
a dla siebie gr
zanki czosnkowe z mozzarella i parmezanem. mniam! (rzadko jem mieso, bo mam potworne bole brzucha po nim)

Do góry