reklama

Sierpniowe mamy 2015

Anney bo podobno sudokremu nie powinno sie uzywac dziewvzynk ze wzgledu na jakas tam sunstancje. Nie pamietam jaka ale mowila nam to polozna ze szkoly rodzenia.

Lucere u nas tak samo stekanie i jeczenie i chyba dlatego tak zle spi w nocy. Bo niby zasnie a za chwile sie prezy i wybudza. Pozniej juz sie tak rozzlosci ze tylko przy piersi sie uspokaja wiec caly rytual od poczatku. Ja stosuje espumisan i probiotyk. Jest chyba troche lepiej ale bez szalenstw.

Blerka biedaku. Wspolczuje:-( i tule

reklama
Dzięki Dziewczyny za ciepłe słowa i wsparcie...
Leonka szkoda bardzo... bo my z Tatem to tam pikuś. Popłaczemy i tyle...ale On biedny. Na razie całe Jego życie to cierpienie.
Psychicznie trochę siadam.

Miłego dnia Dziewczyny!

Anney bo podobno sudokremu nie powinno sie uzywac dziewvzynk ze wzgledu na jakas tam sunstancje. Nie pamietam jaka ale mowila nam to polozna ze szkoly rodzenia.

Cos jest. Jej córce zaczęły zanikać wargi. Zanim znaleźli przyczynę dużych juz nie było, małe zanikły w niedługim czasie, ma łechtaczkę jakaś zniekształcona. Potem terapia sterydowe latami, odrosły duże wielkości małych, skore ma cienka, pękająca, podczas uprawiania seksu musi mieć jakieś kremy. Także nieciekawie.

Blerku [emoji173]️[emoji173]️ ty wiesz

To już prawie dwa miesiące po cesarce... Od dwóch dni zauważyłam że leci mi trochę krwi dosłownie kilka kropelek tak dwa razy na dzień... Hm czy mam się niepokoić? Nic mnie nie boli

A ja mam dosc ... znowu mam rozwolnienie! Mam nadzieje ze nie nawraca sie jelitowka.. glowa boli..slaba jestem..zyc nie umierac...

Ale brzusio boli i caly czas lezy na mnie.

reklama
Akuku zdrowka!!!

Sann nie wiem, nie pomoge.

Anney o matko! To takie cos jest mozliwe. Ja u mlodej czasem uzywalam sudokrem i pomagal i nic sie nie dzialo.

Mlody dzisiaj z koleji spioszek. W nocy spal tak sobie wiec chyba teraz nadrabia. Niech spi na zdrowie.
Ale czuje ze jak bedziemy jesc obiad to akurat sie obudzi i bede musiala jesc z nim w ramionach..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry