Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cinamona kurde zapomniałam, że już ktoś radził w gondoli... [emoji57]
A'propos gondoli to dziś znów próbowaliśmy spaceru w gondoli i się udało. Najpierw płakał, ale sytuację uratował smoczek [emoji16]
Evelinkua szacun! Podziwiam [emoji4]
Ja jednak sciagnelam mleko i tak mnie nie bolalo. Tylko ze malo tego mleka mi sie sciagnelo, raptem 60 ml. czyzby mlody tylko tyle wysysal???
Za chwile sprobuje.
Moze cos poleci.
Kurde jak mi ten krwiak peknie to bedzie pelno krwi.. Nie zdarzylo mi sie to po porodzie ale teraz. Dziwne..
Blerka wielki nie jest ale boli. Chodze po domu bez stanika zeby materialu za duzo nie dotykal.
Dzwonilam
Do apteki i zamowilindla mnie nakladki medela. O 20.30 enek podjedzie i odbierze.
Narazie sciagnelam troche mleka i czekam az mlody sie obudzi. Ciekawe czy zje z butli bo dawno nie jadl.
Spi juz 3 godz[emoji33]
Zuzagk ja karmię tylko piersią.
Cinamona mój też bije rekord w dzień bo spał od ok 11.45 do 14.45 i teraz znowu od ok 15.30 aż do teraz [emoji4] Mam wrażenie, że jak na spacerze nawdycha tlenu to tak śpi [emoji4] Jak myślicie?