Lunera ja wczoraj fakie pierwszy usmiech dostalam i dzis rowniez mnie dziunia uraczyla pieknym usmiechem
Fioleczka wiesz co tak jak Lunera pisze on musi widziec ze mjjaja go cenne chwile..
Ja to pewnie bym sie wkurzyla i o 16 przekazala dzieci i wyszla po tyg zrozumialby dla czego jestem zla jak osa.. wiem ze ci ciezko przykleic usmiech do twarzy i byc spokojna..
Alr postaraj sie byc mila kochajaca zona matka kochanka a on sam zacznie zabiegac o was.
Niestety mieszkanie w domu pokolrniowym jest trudne.. bardzo trudne..
Dzieki za wasza energie kobietki.
Emil sie buntuje i coraz mniej spi w dzie ... Alicja nadal w bujaczku..caly czas ja buja a ona spi i sie prezy ale nie kusze jej nosic.. jedno pranie powiesilam..zaraz drugie powiesze..
Obiad gotowy tylko ziemniaki musialam obrac bo miesko w sosie z wczoraj.
Emilek je w krzeselku..
Umowilam ale na usg biodrrek dopiero w 8 tyg ? Czy zmienic to jakos ? Bo mowili ze w 6 tyg zycia.. i nie wiem co robic bo chlopcy nie mieli badanych bioderek.
Dobra robie liest zakupow wieszam pranie i lece na shopping! A pozniej po chlopcow..obiad tort..i troche posprzatac..
Czy ktoras z was ma suszarke do ciuchow ? Podobno z niej wyciaga sie rzeczy jak wyprasowane jesli wyciagnie sie cieple.. chyba zaczne o nia gwalcic m.. bo duzo czasu zaoszczedze.. ja juz niby wszystkiego nie prasuje.. ale zanim ja rozwiesze milion skarpet majtek spodni itd to mija tyle czasu cennego.. a tak to do suszarki qyjmuje skladam i jiz ? Polecacie ?
Na szczecie mamy zmywarke bo bez niej to ja dziekuje tyle garow myc!
Milego dnia.