reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

anney mow mi więcej nazw pomidorow :D kobito ! haha :D nawet nie wiem czy tu kupe takiego pomidorka :D

A ten detektor dobry ??

pupui ja tak jak Ty wychodzę z zalozenia ze tak czy siak będzie kolejny bobo u nas ...oczywiście mam nadzieje ze nic zlego nas nie spotka...ale jakby cos tfu tfu to nie poddaje się i staramy się dalej - az ustrzelimy core! haha zarcik :D

Tort zrobiony, ale nie podoba mi się do końca, proporcje nie takie jakbym chciała ale co tam..oby się solenizantowi podobalo a gościom smakowalo.

reklama
Witajcie dziewczyny! :)

Mam do Was pytanie - od kiedy zamierzacie kupowac rzecy/zabawki/wyprawke dla maluszkow?

u mnie takie zabobony w rodzinie, ze boje sie juz nawet patrzec na cokolwiek dzieciecego w sklepie :no:

zdjecie akuku!!!

detektor dobry i on wylapal mi juz 9tyg tetno. ale raz. pewnie si emaly dobrze ulozyl. w zeszlej ciazy byly jakosciowo gorsze, ale juz na 10tyg smiagly.
mialam tez tetoskop i stetoskopem byl wiekszy fun, bo kopniaki, czkawki, babelki bylo slychac.

Witajcie dziewczyny! :)

Mam do Was pytanie - od kiedy zamierzacie kupowac rzecy/zabawki/wyprawke dla maluszkow?

u mnie takie zabobony w rodzinie, ze boje sie juz nawet patrzec na cokolwiek dzieciecego w sklepie :no:

jak wszystko bedzie dobrze to w marcu, zanim wroce do polski.
a jak nie bedzie mi dane wrocic, to pewnie czerwiec.

hej...
obudziła mnie dziś konieczność skorzystania z toalety, no ok, nocne siusiu jest calkiem normalne, ale 5 minut poźniej znowu i znowu i znowu.. :( chyba mam coś z pęcherzem. Czekam aż Małż się obudzi i jedziemy do szpitala. :-(

Ja zaczne kupowac gzies pod koniec wiosny, pewnie w okolicach maja. Ale byc moze na cos bardzo drobnego skusze sie wczesniej:-)
ja mam wszystko po corci ale nawet jesli bedzie dziewczynka to bede musiala pokupowac ubranka. Bo moja corka z grudnia a maluszek sierpniowy wiec pelnia lata i w grubych welurowych pizamkach spac nie bedzie:-D no chyba ze chlopak bedzie to ciuszki generanie wszystkie trzeba bedzie pokupowac. Ale nauczona z wczesniej kupie niezbede minimum bo jak doszlo co do czego to corka miala chyba z 11 bodziakow i to bylo za duzo.
ale to co najwazniejsze i najdrozsze to wszystko mam. Wozek, fotelik, lozeczko, przewijak. Chociaz nad przewijakiem zastanawiam sie czy nie kupic jakiesgos taniego z ikei. Corke przebieralam na komodzie gdzie mialam zainstalowany przewijak ale komoda duza i nie zmiesci sie nam teraz do sypiali tzn zmiescic moze i by sie zmiescila ale trzeby bylo wyniesc fotel a jego to juz nie mam gdzie postawic poza sypialnia. Wiec mysle czy nie kupic jakiego taniego z ikei co malo miejsca zajmuje i do sypiali do zmiesze i na nocne przebieranie malucha w sam raz.

akuku pokaz torta:-)

Dzień dobry mamusie!
Ja się tylko melduję że żyję ale jest najgorzej- od wczoraj męczą mnie takie mdłosci i wymioty że nie daję rady, cały dzień wiszę nad kibelkiem :(
Próbowałam was wczoraj poczytać do poduszki ale mój żołądek nie dał rady przy tych opisach kulinarnych. Dziś niestety nie jest lepiej, m wziął młodego na spacer a ja leżę.
Miłego dnia!

yoohoosek ojej to oby szybko mienaly..a ja się cieszyłam ze mi mijaja już :( a tu jeszcze wszystko się może zdarzyć.

dziewczyny dam zdjecie po południu/ wieczorkiem bo jeszcze nie robiłam a tort będę zawozić na 16 i wtedy dopiero będę zdjęcia cykac.
Ale szalu nie ma :)

ja dziś robie spaghetti :) a chłopaki pojada zaraz na sanki :) w góry bo u nas nie ma sniegu.

miłego dnia

reklama
blerka jedź sprawdź to siusianie! Jeśli miałaś potrzebę co 5 min to brzmi niepokojąco, więc dla pewności śmigaj:)

Ja również jeszcze się wstrzymuję z zakupami, ale oczywiście oglądam non stop coś:) Jak szykowaliśmy się do ślubu i wesela przez rok tak rozłożyliśmy koszty, że mimo iż nie było małe nie odczuliśmy tak tego:) i teraz w przypadku większych wydatków również mamy taki plan:) a i powoli rodzina i znajomi oferują, że chcą coś podarować, więc super;)

Do góry