• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Laski,
kocham was ale nie odniose sie dzis do postow, bo juz kilka razy probowalam i za kazdym razem mi zzarlo:angry::angry::angry:

Anciikowa!!! Nie placz prosze, to NIE JEST twoja wina. Twoj spokoj najbardziej mu teraz pomoze, a reszte zrobia lekarze. BEDZIE dobrze!

Magdus, zapytaj mame i tesciowa kiedy zabkowaliscie, raczej wczesniej bym sie nie spodziewala niczego u Liwki. Wszystkie maluchy juz sie nam chyba slinia...

Temat dnia: Magnes
M dzis w delegacje pojechal, koledzy po niego podjechali, jeden samochod mieli zostawic. Niechcacy kluczyki spadly... do studzienki :szok::szok::szok:Pojechali po drugie, a moj zostal i glowkuje. Dzwoni i pyta czy ten magnes jeszcze jest co go sredniak od kolegi dostal - JEST. No i wyciagnal. Brawo M. Wodociagi chcialy za taka usluge tysiaka:tak::tak::tak:

O boziu co za zdzierstwo ! To macie tysiaka do przodu!

Ancikowa jak tam? Jak się czujecie?

reklama
Lunera to masz mcgivera w domu :-)
My po lekarzu, oskrzela czyste, gardło czyste. Na kaszel dostaliśmy mucosolvan w kroplach i kropelki do noska. W czwartek mamy przyjść na szczepienie. Pytanie : macie nawilżacz do powietrza w domu ? Jaki polecacie? Mamy dość suche powietrze w domu i to też nie pomaga leczyć tego przeziębienia. Póki co wieszam pieluchy mokre na grzejnik.

Zrobiłam test żeby przekonać się ile Aleks zje za jednym razem. Dałam mu 90 ml mojego mleczka i wciągnął wszystko. Wygląda na to, że chcąc wyjść na 3-4 godziny będę musiała zostawić co najmniej 200 ml. Dobrze, że mam elektryczny laktator, bo wcale nie idzie to jakoś super szybko i łatwo. Laktator już nic nie wyciąga, a jak ścisnę palcami to jest...

Zuzzi jezeli chcesz by lecialo wiecej to albo system 7-5-3 albo 10 min z jednej 10 min z drugiej 10 minut przerwy i znowu 10min z jednej i z drugiej i tak przez godz. Przynajmniej raz dziennie ;)
Choc eiadomo im czesciej tym lepiej wtedy sygnal idzie ze potrzeba wiecrj..
Laktator nie jest w stanie sciagnac tyle co dziecko. Calkiem inny system ssania.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry