Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Blerka dokładnie, posty umykają, sama jak mnie długo tu nie ma to nie cofam się, bo to bez sensu. ^^
Kopfer hahahahaha babka z klasą . Mój się śmieje jak mu buzią bąki "puszczam" ...takie pokolenie widać
Kasietta, mój od jutra odkłada K i będę podawała tylko D, podobno powinno się do około 2-3 roku życia, a najlepiej do końca życia, bo nam dorosłym też się przydaje
Dziewczyny a co Wy na to aby założyć grupę na FB? Jak założe któraś się podłaczy?
Cześć babole moje kochane! Przepraszam że tak mało się odzywam ale poprostu brakuje mi czasu. Myślę że każda z nas ma lepsze i gorsze dni, każda z nas ma prawo pomarudzic, pouzalac się. Jesteśmy na tym forum hmm rok?? I po to tu jesteśmy żeby się wspierać, wysłuchać, doradzić, dać przysłowiowego kopa. Ja Was wszystkie uwielbiam :*
Przepraszam, że tak chaotycznie pisze.
U nas no cóż albo skok albo pogoda nam nie służy ale dajemy rade