Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Alicja od kilku dni zaczela sie smiac w glos.. ale wczoraj pierwszy raz zareagowala mega smiechem na gilanie ja po zeberkach i jak sie wyglypialam i robilam a PSIK ha ha ha
Ja w trojmiescie bede mogla sie kiedys spotkac chyba bedziemy w maju
Kopfer, jeśli będzie miała nogi po mnie to niestety urywać d... nie będzie a co do spotkania, to mieszkam w Mostach koło Gdyni, jak na Rewę się jedzie, ale jak najbardziej się piszę. Chociaż najchętniej w Gdyni lub Sopocie, Gdańsk już teraz trochę za daleko
Kopfer, akurat do mnie zadzwoniła, chyba ściągnęłam ja myślami. Nie pamieta rodzaju dysplazji, ale poważna była. Rozwórka metalowa na blisko 6 mcy, zdejmowana tylko do kąpieli. Pod koniec mała próbowała nawet w niej siadać takze nic nie powstrzyma motywacji maluszka :-) Ta częsta dysplazja u dziewczynek to ponoć słowiańska przypadłość jest, mamy większe predyspozycje niestety.
Lunera dzieki. U mnie chyba nie jest aż tak zle bo moge robic malej przerwy. Mysi miec od 18-20 godzin na dobę. Martwię sie tylko tym ze karmie mala bez rozworki jak leży na boku bo mimo prób inaczej jej się nie da nakarmić no a przy dysplazji jednak nie powinna na tym boku leżeć. Zobaczymy. We wtorek mija nam 6 tygodni i jest ta upragniona wizyta kontrolna. Ciekawe na ile sie tam w środku zmieniło.
Kasietta ja mobilna wiec mogę i Gdynię i Sopot zaliczyć
Lunera dzieki. U mnie chyba nie jest aż tak zle bo moge robic malej przerwy. Mysi miec od 18-20 godzin na dobę. Martwię sie tylko tym ze karmie mala bez rozworki jak leży na boku bo mimo prób inaczej jej się nie da nakarmić no a przy dysplazji jednak nie powinna na tym boku leżeć. Zobaczymy. We wtorek mija nam 6 tygodni i jest ta upragniona wizyta kontrolna. Ciekawe na ile sie tam w środku zmieniło.
Kasietta ja mobilna wiec mogę i Gdynię i Sopot zaliczyć