reklama
aneczkaa736
Fanka BB :)
Szymonek raczej zasypia przy cycu i odkładam go do łóżeczka a jak w nocy budzi się do karmienia to biorę już bo do nas na łóżko i tak spi z nami do Rana.
Mamuski pytanie do Was czy tylko mój jest taki klops że już większość ubranek mamy na 74?
Mamuski pytanie do Was czy tylko mój jest taki klops że już większość ubranek mamy na 74?
Uuu, klopsisko :-) a długi jest? I to tez zależy skąd ubranka, rozmiarówka sie różni.
Mój jest chudy i długi i niedługo 68 bedzie małe. Ale 74 jeszcze szerokasne jest.
Bunia, mi urywa posty jak wstawiam buzki z klawiatury a nie te gotowe z bb
Mój jest chudy i długi i niedługo 68 bedzie małe. Ale 74 jeszcze szerokasne jest.
Bunia, mi urywa posty jak wstawiam buzki z klawiatury a nie te gotowe z bb
lucalew
Fanka BB :)
Bunia hehehe normalnie :-) Jak ja się odsuwam to za chwilę mały turla się i jest znowu blisko aż nad ranem wychodzi na to że ja za chwile wpadnę z łóżka :-) Ostatnio przekładam go do łóżeczka ale i tak jak się budzi na karmienie to zostaje już do rana w łóżku ale też śpimy razem całą noc :-)
reklama
marand
pełna szczęścia
u nas Radzio spi w swoim lozeczku. ja w nocy karmie na siedzaaco wiec zawsze go odkladam. tylko czasem nad ranem zostaje w naszym lozku jak np kolo 5 zje i nie chce spac.
aneczka to masz klopsika. u nas wiekszosc ubranek na 68 i niektore jeszcze 62. chociaz jedne body na 74 juz odlpzylam bo za male:-)
aneczka to masz klopsika. u nas wiekszosc ubranek na 68 i niektore jeszcze 62. chociaz jedne body na 74 juz odlpzylam bo za male:-)