reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Blerka maka będzie zbierac wilgoc wiec odparzqc sie nie bedzie. Trzeba zmywac bo moga sie zrobic grudki ale nie musza. Ja bym nalozya na wacik i tak wpudrowala delikatcie i malutko. No i maka tez spowoduje ze nie bedzie go bolalo odparzenie ;)

Hej
Dziękuję dziewczyny, no właśnie tak myślałam że z tymi kupami to dr gadała głupoty...

Blerka jak Leonkowa szyja?

My dziś byliśmy u dermatologa i co? Żadnej alergii nie ma :-D Babka od razu stwierdziła że to potówka czerwona i dostaliśmy płyn do stosowania miejscowego z antybiotykiem z uwagi na nawracające stany zapalne. Dostaliśmy też receptę na olej wapienny robiony na zamówienie na wszelkiego rodzaju odparzenia i zaczerwienienia skóry tak na przyszłość a że dziś tyłek czerwony to sprawdzimy jak zadziała

Ale tu dziwnie cicho jak przeniosłyście się na fb.. Mam nadzieję że u Was i Waszych pociech wszystko w porządku :-)

Martuszka! super, że nie alergia!

Miałam Leona kombinezon zmierzyć! zapomniałam... juto zmierzę!
Szyja obtoczona mąką... zobaczymy co z tego wyjdzie!:-)

ja też tęsknie za gwarem na bb...
mam nadzieję, że całkiem nie padnie forum..

Spokojnie z tym kombinezonem :-)
U nas do tej pory mąka się sprawdzała chociaż nie mieliśmy większych odparzeń

Ewelinka ja z tych niefejsowych :-) to forum to też pierwsze i szkoda że już obumiera..

Martuszka dobrze ze nie alergia.
Pisałam na fb że Michasia wczoraj zmierzyłam i ma 68 cm więc wyciągnął się sporo a mimo to mieści się w ten kombinezon ze Smyka rozmiar 56 :-)

reklama
Natomiast ten kombinezon z KappAhla rozmiar 74 jest na prawdę ogromiasty. Piszę też na nim że na 9 mcy więc pewnie by się zgadzało wielkościowo. Muszę zmierzyć te kombinezony.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry