Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aneczkaa736 zaluz sobie konto fikcyjne tylko dla potrzeb forum a co do ząbków to wg mnie nie ma co się przejmować mleczakami bo stała mogą wyrosnąć proste
Aneczka u nas dolne jedynki tez krzywawe. Ale luzik. Jak reszta sie uzupełni to się pieknie uloza w rzedzie. U mojego starszaka nawet stałe zęby same sie pieknie ustawily jak zaczął rosnąć a miał nosic aparat. A obylo sie bez i ma prosciutkie zęby
Za tydzien mamy szczepienie na zoltaczke. A wasze dzieciaczki jak zniosly jeśli już mieliście?
Za niedlugo Będziemy wymieniać nosidełko na fotelik siedzący polecacie jakieś?
Dziewczyny przepraszam, że tak Wam wchodzę na wątek ale chciałabym Was zaprosić do mojego sklepu
z ubraniami dla dzieci. Link do: Q-ba Style | Facebook
Są to ubranka tyko i wyłącznie polskich producentów, świetna jakość modne fasony.
Teraz jest sporo rzeczy na letniej wyprzedaży myślę, że znajdziecie coś dla swoich pociech.
Kontakt przez mój fanpage na FB. Jest konkurs i zapraszam do wzięcia w nim udziału. Odnośnie rozmiarów pytajcie