reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
was na chwile z oka spuścić.... Jak tak dalej pójdzie to serwer zablokujecie i tyle z tego będzie!!!!

Ja to masakra jestem jakaś, ledwo zje mdli jeszcze gorzej. Wyglądam jak trup normalnie.

Co do spotkania zapraszam do siebie też mieszkam nad morzem z tą że różnicą, że w lecie temperatura wody nie przekracza raczej 14 stopni ale widoki piękne...

IMG_9976.jpgIMG_0006.jpgIMG_9758.jpg

Kciuki za jutrzejsze wizyty!!! I zero nerwów bo nakopie do dupy!

I cześć nowe dziewczyny!

Załączniki

• IMG_9976.jpg
    IMG_9976.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_0006.jpg
    IMG_0006.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 54
  • IMG_9758.jpg
    IMG_9758.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 48
Pupui piekne widoki !
Ja z mila checia sie wprosze ;) piekne widoki.

A kto chce potwora z lochness zobaczyc ?
Czytaj: Agata wejdzie do wody i bedzie potwor z lochness :)

Zmykam spac bo tu sama chyba jestem ..

Loveboiled wspolczuje ;(

Ja ostatnio mam juz bardzo male mdlosci i mam nadzieje ze juz sie nie pogorszy.
Trzymaj sie !

Ja tam naprawde oprocz zmeczenia i apetytow nie czuje w ogole ze jestem w ciazy :D

no ale moj brzuszek sadelkowy sie robi ciazowy takze super!

lekarka mi powiedziala, ze dopisze mi 5 i 9 tydzien do karty ciazy jak jej przyniose cos slodkiego, juz niech jej bedzie ;D do tamtej co leczyla mnie prywatnie juz nie ide NIGDY!!!

Widziałam serduszko dzidziusia ale jak juz drugi raz bylam na USG to srednio widzialam jak sie rusza - chociaz lekarka mowila, ze machal raczka :D

za tydzien ide prywatnie na usg genetyczne - koszt 250 zl ale moim zdaniem warto! moze dowiem sie plci?! :-)

reklama
Loveboiled współczuję, moze wez tabletke, mnie pomogl paracetamol jak juz nie moglam z bolu wyrobic. Nie wiem czy chociaz Cie troche pociesze mnie tez dzis wymioty meczyly i cos jeszcze muli takze moze to na dzis nie wszystko.

Akuku a to bylyby 2 potwory z lochness :-)

Do góry