reklama
beata88
Fanka BB :)
Oj baby baby co ja bym bez was zrobila a tak przed spaniem sobie wejde i od razu banan na ryjku
moje wy :-* ok dzis już spac jutro liste uzupełnie pa

moje wy :-* ok dzis już spac jutro liste uzupełnie pawas na chwile z oka spuścić.... Jak tak dalej pójdzie to serwer zablokujecie i tyle z tego będzie!!!!
Ja to masakra jestem jakaś, ledwo zje mdli jeszcze gorzej. Wyglądam jak trup normalnie.
Co do spotkania zapraszam do siebie też mieszkam nad morzem z tą że różnicą, że w lecie temperatura wody nie przekracza raczej 14 stopni ale widoki piękne...

Kciuki za jutrzejsze wizyty!!! I zero nerwów bo nakopie do dupy!
I cześć nowe dziewczyny!
Ja to masakra jestem jakaś, ledwo zje mdli jeszcze gorzej. Wyglądam jak trup normalnie.
Co do spotkania zapraszam do siebie też mieszkam nad morzem z tą że różnicą, że w lecie temperatura wody nie przekracza raczej 14 stopni ale widoki piękne...

Kciuki za jutrzejsze wizyty!!! I zero nerwów bo nakopie do dupy!
I cześć nowe dziewczyny!
Załączniki
loveboiled
Ja podczytuje ale dopiero mogę cos napisac, straszny bol głowy i wymioty mam 
loveboiled
Tez juz mijały mi mdłości, tylko z rana wymiotowalam.. A dzisiaj jakas masakra.. A bol głowy pewnie ze zmęczenia
Ja tam naprawde oprocz zmeczenia i apetytow nie czuje w ogole ze jestem w ciazy 
no ale moj brzuszek sadelkowy sie robi ciazowy takze super!
lekarka mi powiedziala, ze dopisze mi 5 i 9 tydzien do karty ciazy jak jej przyniose cos slodkiego, juz niech jej bedzie ;D do tamtej co leczyla mnie prywatnie juz nie ide NIGDY!!!
Widziałam serduszko dzidziusia ale jak juz drugi raz bylam na USG to srednio widzialam jak sie rusza - chociaz lekarka mowila, ze machal raczka
za tydzien ide prywatnie na usg genetyczne - koszt 250 zl ale moim zdaniem warto! moze dowiem sie plci?! :-)
no ale moj brzuszek sadelkowy sie robi ciazowy takze super!
lekarka mi powiedziala, ze dopisze mi 5 i 9 tydzien do karty ciazy jak jej przyniose cos slodkiego, juz niech jej bedzie ;D do tamtej co leczyla mnie prywatnie juz nie ide NIGDY!!!
Widziałam serduszko dzidziusia ale jak juz drugi raz bylam na USG to srednio widzialam jak sie rusza - chociaz lekarka mowila, ze machal raczka
za tydzien ide prywatnie na usg genetyczne - koszt 250 zl ale moim zdaniem warto! moze dowiem sie plci?! :-)
reklama
lucalew
Loveboiled współczuję, moze wez tabletke, mnie pomogl paracetamol jak juz nie moglam z bolu wyrobic. Nie wiem czy chociaz Cie troche pociesze mnie tez dzis wymioty meczyly i cos jeszcze muli takze moze to na dzis nie wszystko.
Akuku a to bylyby 2 potwory z lochness :-)
Akuku a to bylyby 2 potwory z lochness :-)